Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on się uważa za mojego chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

Poznaliśmy się miesiąc temu. W pierwszym tygodniu znajomości spotkaliśmy się 3 razy. Rozmawialiśmy, całowaliśmy się, po prostu miło spędzaliśmy czas. Potem trafił do szpitala na 2 tygodnie. Wyszedł tydzień temu i wyjechał do domu rodzinnego, będzie tam jeszcze jeden tydzień i jak wróci to dopiero mamy się spotkać. Czyli nie widzieliśmy się przez 3 tygodnie i jeszcze tydzień się nie zobaczymy. Początkowo pisaliśmy codziennie, teraz raczej co drugi dzień, ale czasem też codziennie. On jest bardzo o mnie zazdrosny. Jak wychodziłam z kolegami do pubu albo do dyskoteki to pisał mi, żebym była grzeczna, żeby tam nikt sobie nic o mnie nie pomyślał, pytał się czy moi koledzy wiedzą o nim. Ostatnio kolega zaprosił mnie do kina, powiedziałam mu o tym, a on zareagował taką zazdrością.. jeszcze większą niż zwykle.. że gdyby przy tym był to nie wiem czy nie zareagowałby agresją wobec mojego kolegi. Zapytałam się go czy mam powiedzieć koledze, że on się nie zgadza, żebym poszła do tego kina to powiedział, że mogę tak powiedzieć. Czy on uważa się za mojego chłopaka?

Gość gość
Możesz być pewna że zależy mu na Tobie, boi się że może Ciebie stracić dlatego tak reaguje, ale przejdzie to jemu

Gość gość
Jejku, który raz juz zakladasz tu temat? Tlumaczylismy Ci ze faceci to czasami ,,psy ogrodnika" i niekoniecznie uważa Cie za swoja dziewczyne, zazdrość może swiadczyc o jego zaangazowaniu ale wcale nie musi i ze jak on poluzowuje kontakt, Rzadziej się kontaktuje niż na poczatku to nie wróży dobrze. Pogadaj w końcu z nim, zapytaj kim dla niego jesteś bo my możemy się tylko domyślać!