Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona mnie nakryla w lozku z inna

Polecane posty

Gość gość

Zona mnie nakryla w lozku z inna kobieta ona wziela sie za ta kobiete i wytargala ja za wlosy i wyrzucila na korytarz bloku a ubranie po chwili dala jej przez drzwi kochanka az sie poplakala na korytarzu a po chwili podeszla do mnie i siarczyscie spoliczkowala zabolalo mocno i zdjela swoje ponczochy i nalozyla mi na glowe musialem tak przez pol godziny miec je na glowie (smierdzialy kwaskowym zapachem stop swoja droga) i kazala mi przez te 30 minut gadac kocham Cie. Czy taka kara byla sluszna ?

Gość gość
dobrze ze was nakryla przynajmniej nie zmarzliscie a teraz noce takie mrozne...

Gość gość
Była słuszna a jeszcze mogla twoja kochanke mocno uderzyc w policzek zeby nie pchala sie do czyjegos lozka

Gość gość
Ale tak sie zlozylo ze ona ja tez uderzyla w twarz i wytargala za wlosy sila ja wyprowadzila za drzwi za wlosy ona sie poplakala i roscierala policzek bo ja bolal

Gość gość
Uuu to krucho było a jak poznales kochanke jesli moge zapytac ?

Gość gość
No wlasnie mogla Ci do gardla wepchnac jak tak mozesz zdradzac ja jestem feministka i ty jestes po prostu swinią.

Gość gość
ech ty prawiczy zboku :o coraz większe głupoty wypisujesz

Gość gość
kochanke poznalem w pracy ladna blondynka niestety niska 160 cm moja zona ma 174 cm i dlatego kochanka nie miala szans za niska i chuda moja zona jest przy kosci

Gość gość
Powinienes ja przeprosic raz jeszcze i ja zabrac np. do restauracji i nie podrywac wiecej jakichs dziewczyn z pracy

Gość gość
I tak uczynie chce jej kupic na walentynki bukiet róż i zabrac do opery. Co o tym myslicie ?

Gość gość
Twoja historia mogla by byc inspiracja do nastepnego filmu o Greyu

Gość gość
Co za bzdury:-)

Gość gość
To fakt ja np. jestem niską kobietą mam 163 cm i kiedys bilam sie o chlopaka z wysoka dziewczyna ktora jak na domiar zlego trenowala karate, znokautowala mnie i sie poddalam w walce o chlopaka to bylo w czasach kiedy chodzilam do zawodowki czyli z 10 lat temu

Gość gość
gość dziś wow; prawdziwa dama na forum :D :D :D

Gość gość
Ja mialem kiedys podobna sytuacje spalem ze znajoma a moja dziewczyna weszla do mieszkania chociaz miala jechac na szkolenia do Krakowa ale jak sie okazalo odwolano szkolenia i taka mi awanture zrobila ze hoho spoliczkowanie to pikus

Gość gość
Na miejscu zony ponczochami owinelabym twojego chooya tak zeby odpadl i wlozyla go pozniej do golusa d***** zeby sie udusila.

Gość gość
No to niezly hardkor miales z zona moral z tego taki : nie zdradzajcie swoich zon kiedys na internecie byl taki filmik chyba z programu o zdradach ze kobieta zastrzelila swojego faceta jak go nakryla z inna ktos to pamieta ?

Gość gość
A ja kiedys mialem podobna przygode spotykalem sie z dziewczyna z silowni piekna brunetka i poszlismy do lozka pytalem sie czy ma chlopaka ona mowila nie no to poszlismy okazalo sie ze ma chlopaka i co najgorsze to bokser dal mi w pysk, naturalnie zamroczylo mnie krew sie lala z nosa dziewczyna przylozyla mi chusteczke do nosa i odprowadzila do windy a potem on sie wydarl az bylo slychac przed blokiem na nia

Gość gość
Nigdy nie zadawajcie sie z dziewczynami ktore wygladaja nader seksownie bo wiadomo ze kogos maja a najgorzej jak wlasnie kogos kto umie przypierd****

Gość gość
Musisz sie po prostu z zona pogodzic moze seks w jakis romantyczny wieczor a wczesniej francuskie wino romantyczne ballady i.t.p.

Gość gość
Ale najpierw kup jej bielizne w sex shopie zeby sie ucieszyla moze jakies ponczochy wloskie, koronkowe stringi kombinuj kolego to moze znowu bedzie wasz zwiazek cudowny :)

Gość gość
Kupie jej dzisiaj pończochy i wieczorem bede z nia uprawial seks bedzie kilka orgazmow

Gość gość
No to dobrze ciesze sie ze pogodziliscie sie wiecej juz nie zdradzaj ok?

Gość gość
No wlasnie kupilem bielizne w sex shopie ponadto bombonierka wino, i romantyczna kolacja na walentynki