Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci sa jebnieci.

Polecane posty

Gość gość

Mysla ze kazda kobieta leci tylko i wylacznie na kase i jeszcze raz kase.Jesli jest kobieta zaradna ambitna to ma w d***e wyplate takiego glutenu.

Gość gość
Co tam kasa, ma być przystojny

Gość gość
Na huj tez przystojny i piekny, po co zeby mi go jakas dz/iwka odbila on ma byc dla mnie.

Gość gość
No to teraz ambitna i zaradna nam powie czy chciałaby faceta, który zarabia połowę tego co ona i czy traktowałaby go z szacunkiem. Ja znam odpowiedź - nie. Jak tylko się nawinie lepsza partia to się zacznie - nieudacznik, on mnie ogranicza itd., nie to co tamten z kasą(Słowo klucz:))

Gość gość
niejedna zardna i ambitna miala w doopie mojego fiuta.Do tego służą kobiety "wyzwolone".

Gość gość
Leca na wygląd nie kase

Gość gość
No i takie sa wasze odpowiedzi takie jak wy beznadziejni glowno prawda widocznie szukaliscie tych dziewczyn w klubach i dyskach a tam w kiblach daja d**y. Tak szanowalabym faceta ktory o polowe mniej odemnie zarabia moze trudno w to uwierzyc ale wazne ze pracuje a nie se powie ze on za 2tysiaki nie bedzie pracowal.

Gość gość
Autorce pewnie chodzi o to, że myślą, że kobietę można "kupić", że jak taką zabierzesz super autem w super drogie miejsce, pokażesz że masz hajs i hajsowy gest, to ona od razu zmięknie. Być może niejedna zmięknie, ale jak widać nie każda, a może nawet ona to odbiera jako pajacowanie.

Gość gość
Leca na wyglad he he no wiesz moze ty lecisz na barbie sztuczne lale ja sie zakochalam w facecie brzydkim jak noc, jak sie upewnie mocno uczucia to mu to powiem bonarazie znam go dopiero 5 mies.

Gość gość
Moze nie chca takich ambitnych tez maja takie prawo i wybor ,ale dlaczego ambitna ma brac takiego nieambitnego?

Gość gość
o to ja. Ja jestem ambitny i siedzę na kafe. Prosta implikacja.

Gość gość
14;28Takich mezczyzn co opisalas odbieram za takich co to nie oni ,jacy oni piekni i bogaci, tacy to gardza biedniejszymi od siebie, bo im kasa we lbie poprzewracała.Lubie facetow przecietnych, normalnych ale nawet ciezko o takiego.

Gość gość
Znowu jakiś prawiczek brzydki i biedny założył temat chcąc naiwniakom kolegom takim jak on wmówić, że mają jakieś szanse u dziewczyn :D:D

Gość włochaty
Jestem facetem i potwierdzam, że faceci są yebnięci. Nie koniecznie wszyscy w ten sposób, o którym pisze autorka postu ...

Gość gość
Nie jestem kobieta skromna normalna .To co mysle to pisze a ty jestes wrozbita ze wiesz kto temat zalozyl ,wskocz na druga strone ekranu, to sie dowiesz kim jestem he he.

Gość gość
Sa rozni faceci tak jak rozne kobiety. Sa faceci bezrobotni, maminsynki, rozwodnicy .Druga grupa pracowici, ambitni, wyksztalceni.Trzecia grupa margines spoleczny kryminalisc****atologia, alkoholicy.

Gość gość
Ja też "lecę" tylko na tych przystojnych i z fajnym charakterem. Miałam różnych facetów w życiu, ale tęsknię tylko za tymi przystojnymi i/lub z fajnym charakterem, za tymi kasiastymi snobami- wcale.

Gość gość
To dlaczego nie placicie za siebie na randkach? Kobieta zaradna wymaga wiekszej zaradnosci od mezczyzny.

Gość gość
Le tam nie musi byc piekny ,bo ladna miska jesc nie daje a z brzydkiej tez sie nie najesz.Wiec przecietniak, pracowity skromny i nie przeszkadzaloby mi gdyby nie nosil markowych ciuchow a klupowal rzeczy z przeceny ,skarpetki pieciopak za 10zl bo przeciez gdy pracuje, bedzie go stac nawet na rzeczy z przeceny a golodupca nie stac na nic. Wiec milionerzy odpadają.

Gość gość
Jezeli mnie faceci zapraszaja na randki ,drinka ,pizze, kawe i sami to proponuja, to z jakiej racji ja mam placic. Odzywalam sie ze chce zaplacic za kawe a ze on zaplaci za piwo, to mowili mi ze oni za wszystko zaplaca.No i cio?

Gość gość
polska jest jednym z nielicznych krajów eu, gdzie jeszcze ten zwyczaj płacenia za kobietę nie zanikł, acz zanika coraz bardziej. W takiej Szwecji czy w Niemczech kobieta wręcz obraża się jeśli facet chce za nią płacić. I u nas prędzej czy później też tak będzie, spokojnie. Wynika to też pewnie po części z tego, ze polki zarabiają mniej niż kobiety na zachodzie. Jeśli u nas najniższa krajowa wynosiłaby -tak jak tam- ok 5/6 tys. to pewnie wtedy mniejszą uwagę przywiązywałyby do zarobków faceta.

Gość gość
Baby nieudaczniki ,niezaradne ,fleje poleca na ambitnego ,zaradnego faceta, natomiast facet nieudacznik niezaradny poleci na kobiete ambitna zaradna. Kazdy chce czuc bezpieczenstwo, wkolo swojej d**y, kolko sie zamyka i kwita.

Gość gość
"Tylko, ze ambitnemu facetowi raczej niekoniecznie potrzebna jest ambitna kobieta." to znaczy, że jego "ambicja"jest tylko częściowa. Ambicja nie tyczy się tylko zarobków czy zawodowych osiągnięć.

Gość gość
Tak kobieta zaradna wymaga od siebie i od innych.Papiez Jan Pawel 2powiedzial, wymagajcie od siebie i od innych, nawet gdyby inni nie wymagali od was.

Gość gość
Ambicja wiaze sie ze wszystkim, jesli ktos jest leniem do pracy i nauki ,to juz go nic nie zmobilizuje.Kazdy powinien dobierac do siebie osoby na swoim poziomie ale po co, golod***ec szuka wygody u boku bogatej kobiety!Glupie p********ie ze kobiety szukaja bankomatow a wy co?

Gość gość
Kobieca logika jest jeszcze prostsza. Każdy który mnie nie chce jest nie ambitny, bo ja jestem 7 cudem świata i każdy powinien mnie chcieć.

Gość gość
Kobieca logika. Facet który mówi ciągle o pracy i kasie jest nudny, prosty i nie wychowany. Jak kobieta się chwali praca i kariera to jest najwspanialszą, najmadrzejsza i och i ach.

Gość gość
Rescator555 dziś ----> kompletnie nie zrozumiałeś. jest tez coś takiego jak ambicja w innych dziedzinach życia niż zawodowe. ambitny facet będzie szukał, mądrej, wykształconej kobiety na matkę swego dziecka, która będzie dla niego przykładem i wzorem, z którą ma jakieś wspólne tematy a nie jakiejś durnej kurki, która gdy przyjdą goście będzie pełniła jedynie rolę gosposi, nie rozumiejąc nawet o czym rozmawiają.

Gość gość
15;25Ja ze swoim facetem rozmawiam o wszystkim i o pracy tez a pzeciez wy o pacy nie lubicie rozmawiac ,wiec co sie dopi/er/dalasz do kobiet, no dobra zaczne rozmawiac o samochodach ,chociaz ze to meskie to bedzie wtedy ok.15;22 Durne myslenie ,wyksztalcenie kariera sie tak bardzo nie liczy, liczy sie czlowiek i jego wnetrze czyli to co soba reprezentuje. Dla mnie facet moze pochodzic z biednej rodziny ale musi soba cos reprezentowac.No coz dalej broncie sie, bo nie macie podstaw do obrony.

Gość gość
"I mozliwe, ze obie strony takiego ukladu sa w nim szczesliwe." to, ze tkwią w takim układzie z przyzwyczajenia i dla wygody to wcale nie znaczy, że są w nim szczęśliwe :) Tak się składa, ze jak tej ambitniejszej osobie nawinie się ktoś "lepszy", to ta leniwa/ten leniwy często zostaje na lodzie. mnóstwo znam takich sytuacji z życia, płeć nie ma znaczenia.