Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juznicniewiem

Co mam o tym myśleć? Ciąża?

Polecane posty

Witam i z góry przepraszam za powielanie tematu, jednak nie widziałam jeszcze tak dziwnej sytuacji u was. Miesiączkę miałam dostać w sobotę. Nie dostałam. Tego dnia zobaczyłam tylko na bieliznie malutką plamkę jasnoczerwonej krwi. Dziś różowy śluz i też taka krew. Byłam dziś na usg i powiększone endometrium, ale nic nie widać. Straszna Pani doktor swoją drogą :( testy ciążowe wychodzą negatywnie, ale u niektórych tak się zdarza. Powiększyły mi się piersi, bolał mnie przez kilka dni brzuch na dole, ciągle chce mi się jeść i jestem bardzo senna. Ostatnią miesiączkę miałam 17 stycznia. Co myślicie? Ta niepewność mnie dobija, a wewnętrznie jakoś tak wydaje mi się, że ciąża... Dodam, że mam straszne problemy gastryczne (??), co bym nie zjadła to wzdęcia. I podwyższoną temperaturę ciała 37, a w pochwie nawet czasami 37.8!

Gość gość
Beta ?

Gość gośćLOLa
Dwa dni spóźnienia to jeszcze nic. Na jakiekolwiek objawy za wcześnie, nie ma co się na siłę doszukiwać. Zrób bete, powinna wyjść powyżej 5 jeśli jesteś w ciąży. Jeśli nie mierzyłaś temperatury przez cały cykl to jednorazowe można sobie darować.