Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry podklad kryjacy. Jaki ?

Polecane posty

Gość gość

Cena nie gra roli. Chce by byl kryjacy ale nie jak maska.

Gość gość
REVLON colorstay byl fajny ale sie zj***l... kiedys mialam super astor mattitude ale nie wiem jaki jest teraz

Gość gość
Tylko pharmacis intensywnie kryjący.zakryje a nie zamka porów.odkad go używam (4 lata)zero pryszczy,przebarwień,zaskorniakow.polecam. Cena około 37 zł w aptekach.

Gość gość
Lauder, najtaniej na allegro, ok 120zł ale bez efektu maski, ręczę za niego. Od 3 lat nie używam innego, jest b. wydajny. Ten Pharmacisa też kobitki chwalą, nie próbowałam. Gęsty jest czy niekoniecznie?

Gość gość
Pharmacis nie jest napewno rzadki ale też nie jest super gesty. Mi opakowanie starcza na około 4 miesiące. Codziennie się maluje. Moim zdaniem bardzo wydajny a cena do jakości jest super!podkłady że średniej półki za 50-80 zł mnie rozczarowały.przed pharmacerisem używałam inglota ale inglot poległ w porównaniu.no i cera -nigdy nie miałam lepszej. Aczkolwiek wiem że każda kobieta musi znaleźć swój własny najlepszy.

Gość gość
racja, 6 lat temu revlon to byl revlon - poki byl tylko w douglasie po 60 zl. potem cena w dol, jakos w dol. na pewno nie Paese, za wiele nie ukryje

Gość gość
Revlon już się tak zdupczył, że szkoda gadać. Ostatnio po paru latach przerwy od niego kupiłam na promocji rossmana dwa różne revlony - oba wyrzuciłam do smieci, woda nie podkład. 15:36 Przekonałaś mnie :D Chyba kupię sobie na próbę. Lauder jest jedyny w swoim rodzaju ale może faktycznie przetestuję Pharmacerisa. Powinnaś zostać ich ambasadorką za taką reklamę :D

Gość gość
a ja jednak nie kupie z racji ze w ostatnim poscie zostaly uzyte 2 przesmiewcze emotikony - :D - to jest oznaka ze te posty pisane sa za kase i dla beki. a smiac to sie mozesz z ci.pska twej mamusi

Gość gość
Estée Lauder Doublewear jest NAJLEPSZY Nie sadze zeby było cie stać :D

Gość gość
Gosc 15:49.brak kultury. Ostatnie zdanie to żenada. Tak nisko upaść..... Szkoda mi Ciebie...

Gość gość
nie mam tak dziobatego w pryszczach ryja by podklad mi sie zuzywal po 2 miesiacach szpachlowa panienko . a te :D idiotyczne znaczki ukazuja jak tandetna gimbusiara jestes

Gość gość
Też używam Pharmacerisa od lat- jest bardzo wydajny i nie ma sobie równych :)

Gość gość
Popieram EL Doublewear. Drugi niemal równie dobry to Mac pro.

Gość Slodchen
Ja uzywam EL doublewear a na ekstremalne wyjscia Dermacol. Jesli nie znasz to poczytaj. Moja tubke mam juz 2 lata i nie wiem kiedy ja skoncze, napigmentowanie tego podkladu to 50% a cena cie milo zaskoczy:)

Gość gość
Ten troll to nie ja autorka zeby byla jasnosc. :o

Gość gość
dla mnie najlepszy DERMABLEND od VICHY, świetny jest! Kryje jak korektor.

Gość gość
Też od lat używam Estee Lauder Doublewear. Nawet nie trzeba go dużo. Ja używam najpierw korektor KRYOLAN kamuflaż (żółty) i na to Double Wear, ale nie dużo (tak z cm na szpatułce). Efekt rewelacyjny i bez maski.

Gość gość
Ja uzywam Bourjouis 123 i jest ok

Gość gość
Tylko double wear

Gość gość
u mnie double wear powodował efekt maski, spinał skóre. Rewelacyjnie sprawdził sie clarins everlasting foundation

Gość gość
Ja używam lancome rozświetlającego, na szczęście nie mam dużo do ukrycia, a ostatnio testowałam po latach DW lauder i to jest tragedia jak dla mnie- normalnie w makijażu wyglądam młodziej niż w rzeczywistości, a z tym na swoje lata plus jeszcze 10 na dokładkę. Przestraszyłam się. A napigmentowane tak, że w ogóle się nie adaptuje i przy dobrze dobranym kolorze człowiek ma ochotę posmarować nawet uszy, bo nie pasują. .

Gość gość
Vichy Dermablend

Gość gość
Astor,perfect stay. Dla mnie najlepszy

Gość gość
Oriflame The one Extreme.