Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Organizacja szaf niemowlęcych. Pomóżcie !

Polecane posty

Gość gość

Jak wyglądają uubranka i inne rzeczy w szafie Waszych niemowlaków? Ja do dyspozycji mam tylko 2 duże półki w szafie. Niby wszystko jest poukładane. Na bieżąco odkładam do worka za małe ubranka,te których nie da się doprać wyrzucam. A i tak panuje tam nieład.Dodatkowo mam pudło,w którym trzymam zapas chusteczek,oliwke,kremy i takie rzeczy jak termometr,leki,witaminy,aspirator do noska,nożyczki,grzebyk itp. Na jednej półce mam ubranka a na drugiej kocyki,pieluchy tetorowe,pościel. Non stop to przekladam,układam a i tak mi coś tam nie pasuje. Jak to wygląda u Was ?Bo znowu wywaliłam wszystko i myśle jak to ułożyć żeby "bylo dobrze".

Gość gość
Nikt mi nie odpowie?

Gość gość
Ja mam w jednej szufladzie komody wszystkie ubranka, posegregowane, body, spodenki, getry, bluzki, bluzy, sukienki wszystko na osobnych kupkach żebym nie szukala. W kartoniku trzymam skarpetki i rajstopy. Kocyki mam w szafie, Terry też w osobnej szafce.

Gość gość
Ja mam komodę, każda Polka to jeden rodzaj ubrania, dzieki temu nie musze jakos bardzo pilnować porządku. Bo te z dołu Polki najrzadziej używane poprostu wywala.m jak widze ze sie nie przydaja

Gość gość
Ja również Autorko mam wydzielone 3 duże półki w szafie. Na najniższej mam reklamówkę za duzych jeszcze ubranek,które dostaliśmy a to od znajomych po ich dzieciach a to od kogoś w prezencie. Obok reklamówki mam pudło,w którym trzymam leki i zapas chusteczek i pampersów. Półke wyżej mam przeznaczoną na ubranka,każdy rodzaj na innej kupce.Na najwyższej trzymam kocyki,pościel itp. Na takie rzeczy jak termometr czy nozyczki mam plastikowy koszyczek,który stoi na półce nad łóżeczkiem razem z pudełkiem na chusteczki i kupką pampersów. Jedynie teraz planuje ogarnąć jakieś pudeleczko na skarpetki,rajstopy,rękawiczki i śliniaki.

Gość gość
Ja też miałam komodę, nie jakąś wielką, normalną, na trzy szuflady. Taką normalną, sosnową, nie z jakimiś motywami dziecięcymi. Mieściły się ubranka, łatwo posegregowane, zapas pieluch, kocyków, podkładów itd. A potem poszła do małego do pokoju, dalej mieści wszystkie ciuszki i w najmniejszej szufladzie trochę zabawek, synek sam ją łatwo obsługuje, na półkach zrobiłby dawno bajzel.

Gość gość
To ja nie wiem jak wy to robicie bo ja mam 3 szuflady w komodzie i 4 polki w szafie i wcale nie powiedzialabym ze mam za duzo miejsca :D dodatkowo leki i srodki pielegnacyjne trzymam calkiem gdzie indziej. Kocyki i posciel takze

Gość gość
----- mylumylu.pl ----- Kolorowe, Bajkowe Używane i nowe ubranka dla dzieci niemowląt i młodzieży RABAT 20 % W KAŻDY WTOREK

Gość gość
Ja rowniez mam komode z szufladami. Poukladane wszystko na kupki poskladane. Np body na dlugi, body na krotki, spodenki, spodnie, bluzki, bluzy itd