Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malwina1972

Oszust z Chorzowa

Polecane posty

Witam wszystkich. Szukam kobiet poszkodowanych przez Arkadiusza S. z Chorzowa. Typ ma 44 lata, rozwiedziony, mieszka sam. Ma własne stoiska z książkami w różnych miejscach na Śląsku (głównie przychodnie i szpitale). Czaruś, obiecuje pomoc w różnych sprawach. W rzeczywistości to sprytny oszust i manipulant.

Gość gość
Smok wawelski ;)?

Gość gość
To jesteśmy w domu! Jestem jedną z tych, które dały się nabrać. Współczuję Ci, że na niego trafiłaś, bo gorzej chyba się nie da. To psychopata i chory seksoholik. Normą jest, że spotyka się z dwoma kobietami jednocześnie. A pewnie jak los mu "sprzyja" to na pewno tych kobiet jest więcej. Logistykę haremową opanował do perfekcji. Mnie uratował przypadek, bo pewnie tkwiłabym w tym bagnie do dziś. To, co mogę Ci radzić, to przede wszystkim nie reagować na jego telefony, smsy. Lubi się odzywać nawet po paru miesiącach i opowiadać, jak to się zmienił i zrozumiał swoje błędy. To wszystko kłamstwa (zresztą kłamstwo przychodzi mu tak łatwo, jak innym ludziom oddychanie). Po prostu albo nie ma nowej ofiary, albo potrzebuje drugiej na zakładkę. Ale pewnie sama już wiesz coś niecoś na ten temat.

Dziękuję. Nie sądziłam, ze ktoś się odezwie. Postanowiłam założyć tu wątek, bo bardzo trudno jest się cokolwiek dowiedzieć o tym człowieku. Nie ma przyjaciół, rodzina daleko, żadnej osoby, która mogłaby potwierdzić, to co mówi. Konto na fb czyste, bez wpisów, bez znajomych. Czułam, że z nim jest coś bardzo nie tak, ale nie miałam dowodów. Tylko jedna osoba zasugerowała mi, że on mnie oszukuje. Czy wiesz coś konkretnego o innych kobietach?

Gość gość
Zaprowadził mnie tu chyba szósty zmysł :), bo przeglądałam to forum w całkiem innej sprawie. Czy wiem coś konkretnego? Rozmawiałam z trzema kobietami, każda myślała, że była jedyną. Wiem też o co najmniej pięciu innych. Skąd? Wiem o nich z jego opowieści o tzw. "koleżankach". Wtedy wierzyłam jeszcze, że on ma normalne kontakty z kobietami, a nie, że na nie poluje. Tobie też na pewno o nich wspominał. A myslę, że ta liczba jest o wiele, wiele większa. Konto na fb puste nie bez powodu, wtedy pewnie większość kobiet szybciej by się zorientowała w czym rzecz.

Czyli jednak intuicja mnie nie zawiodła. Dopiero teraz widzę, że to bydlę, było zupełnie kimś innym, niż się wydawało... Ciebie też zawoził do swojego brzydkiego mieszkania? Nigdzie nie chciał wychodzić, do kina, czy knajpy. Myślałam, że on taki domator, ale tu chodziło o to, zeby go nikt nie zobaczył...

Gość gość
Tak, mnie też oszukał. Tez dowiedziałam się, ze niejedną kobietę zwabił do tego ohydnego mieszkania. Udaje milego, uczynnego, zaangażowanego w twoje życie. Ale to tylko pozory. Tak, potrafi się odezwać po bardzo długim czasie jak gdyby nigdy nic. Lubi też psuć reputację swoim ofiarom, opowiadając o niej niestworzone rzeczy i ujawnia szczegóły z życia erotycznego. Żałosny facet, który wchodzi z butami w czyjeś życie, bo nie ma ani kawałka własnego.

Gość gość
Arkadiusz Smoczyński, nie dziękujcie. Teraz każda kobieta, która go wygoogla, będzie wiedziała z jakim szmaciarzem ma do czynienia.

Gość gość
Olać psychola. Na takiego też przyjdzie kiedyś koniec. Jeśli wyrządzisz komuś zło, to ono wroci do ciebie podwójnie.

Gość karol8972
Dziewczyny, facet ma tatuaz na ramieniu?

Gość gość
nie, nie ma

Gość gość
Co na kase was naciągnął?

Gość gość
Nie wiem, jak inne, mnie-nie. To po prostu niemoralny typek, taki narcyzik, który żeruje na samotnych kobietach po przejściach. Udaje zakochanego, troskliwego, a w rzeczywistości to są tylko pozory. To taki pasożyt, który przyczepia się do wielu kobiet równocześnie (oczywiście kłamie, że jesteś jedyną), i wykańcza je emocjonalnie.

Gość karol8972
Po co on to robi? Nie jestem w stanie pojac ;-)

Gość gość
Normalna osoba nigdy nie zrozumie nienormalnej. To chory, patologiczny osobnik, od której każdy (zwłaszcza kobiety), powinien się trzymać z daleka i nie nabierać się na słodkie słówka. To są kłamstwa od początku do końca. Poza tym czymś was może zarazić. Po co chorować przez takiego zboczeńca!!!

Gość gość
Same szukacie znajomości z obcymi w necie, same z nimi potem piszecie, a na koniec wielkie halo że oszust, bo się naiwniaczki dałyście nabrać na jego gadki stratki

Gość gość
Areczek??? Serio??? Przecież tam nie ma na czym oka zawiesić. W dodatku nieudacznik, czterdziestoletni chłop, a sprzedaje ksiazki na rozstawionych stolikach. Kijem bym nie tknęła.

Gość gość
Facet-k*****.

Gość gość
Trudno uwierzyć, że ziemia nosi jeszcze taki s.....nów. Mordę na billbord i społeczne potępienie zagwarantowane. A jak typ jeszcze coś tam sprzedaje, to bojkot tego badziewia i popamięta do końca życia.

Gość gość
Uwaga!!! Typ zaraża HPV.

Gość gość
Toście laski trafiły, współczuję.

Gość gość
Ambasador brodawczaka ludzkiego na Polskę południową. :)

Gość bezpiecznamyszka
Cześć:) szósty zmysł mam i ja, że trafiłam na Wasze wpisy!!! Wygląda mi na to, że jestem na jego liście:) Do niczego nie doszło ale schemat się powiela:) Kobieta po przejściach, służy pomocą i wsparciem, zaprasza do siebie....Malwina1972, dziękuje za Twój wpis:) i ostrzeżenie:)

Gość gość
Weszłam w wyszukiwarkę, Pan prawnik.. nie wiem czy mgr czy dr., czy adwokat, w każdym razie mój ex lokator zadłużony non stop przez 5 lat, wniósł sprawę do ich Firmy o odzyskanie należności które wpłacił że komo nienależne za czynsz i opłaty -kolejny oszust i naciągacz z ex lokatora, nasz żeście pracujew firmie i nie ma wielkiego pola do popisu na rynku, próbował na podaje swojeho pokoju w moim mieszkniu i robić biznes , długa historia, ludzie ją szaloną fantazję...z tamtych sto ex lokator. Dostałam w plecy na wynajmowaniu mu pokoju tak, że wstyd się przyznać. Warto pisać i wymieniać informacje o osobach nieuczciwych.Może ktoś się uchroni od przykrych doświadczeń. Ja już biorę namiar na prawnika:-) a inż mag Dariusz K. też się ocknie mimo że znajduje się w stanie błogosławionym, bedę tym razem bezlitosna. Tym bardziej po wiadomości do kogo się zwrócił o pomoc prawną.

Gość gość
co do postu wyzej, teraz poczytałam co kwestionujecie.....to chyba o innego typa chodzi, ale Imie nzawisko takie samo lata tez sie zgadzaja , w KRS ma wpisany jakiś handel bazarowy wsrod wielu prowadzonych działalnosciach, co do spraw prawnych udziela dalszego pełnomocnictwa - dlatego szukałam czy o tym prawniku słychać coś w sieci.Jak ktoś zbyt dużo rzeczy robi tzn. albo kanciarz albo nic umie robić.