Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkal

Spozniajaca miesiączka

Polecane posty

Gość myszkal

10 Stycznia miałam ostatnią miesiączke a cykle mam 25 dniowe. Uprawialam seks bez zabezpieczenia dzien przed spodziewana miesiączka wiec byłam pewna ze bedzie wszystko okej. Jednak okres spoznia sie juz 9 dzien, a jeszcze nigdy tak nie mialam. Jesli cykl mi sie przedluzyl wychodzi ze kochalam sie w owulacje. Mam silne bóle jajników i nerek, jaka jest szansa ze jestem w ciazy a jaka ze to jednak jakas choroba?

Gość gość
Szansa 100% ze zaciążyłaś

Gość gość
Testuj

Gość gość
Zrób test.

Gość gość
mi tez sie wydaje ze mozesz byc w ciazy

Gość gość
Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania i NETporadnia dla osób w nieplanowanej ciąży a także tych z doświadczeniem aborcji Jeśli… - nie jesteś pewna, czy to już ciąża, - nie planowałaś ciąży, a stało się, - miałaś aborcję, … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Zespół Telefonu Zaufania i Netporadni to grupa specjalistów z wielu dziedzin zawodowych. Dzięki temu w krótkim czasie uzyskasz informacje z różnych obszarów wiedzy,w zależności od potrzeb. Łączy nas przekonanie, że jesteśmy po to, by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Zapewniamy bezpieczną przestrzeń rozmowy. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wsparcie emocjonalne  a także wiedzę z zakresu: 1. medycyny, 2. farmakologii, 3. procedur wsparcia instytucjonalnego, 4. psychologii, 5. prawa, Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl chat: http://www.netporadnia.pl/ Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.

Gość gość
Teraz będziesz musiała wziąć szybki ślub z tym, z którym się kochałaś i być już z nim do końca życia. Patrzeć na niego codziennie rano i dzielić się pieniędzmi :)

Gość myszkal
2 testy pozytywne

Gość gośćxxxx
To gratulacje! Teraz smigaj na bete :) A cieszysz się ?