Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

beta hcg

Polecane posty

Gość gość
18, i dlatego chce wiedziec czy jestem w ciazy czy nie ;)

Gość gość
Nie jesteś

Gość gość
a co sadzicie z tym <2 bo raz pisze ze to tez moze byc ciaza tylko bardzo wczesna

Gość gość
dziewczyno, beta wykazała brak ciazy ale ty dalej twierdzisz że to ciaza mimo braku wytrysku i współżycia w czasie dni niepłodnych?! czego jeszcze oczekujesz od nas? Mogłaby to być ciaża ale nie po takim czasie -hcg wydziela się od dnia zagnieżdżenia -czyli ok 6-10 dni po owulacji. Wtedy beta tak niska mogłaby wskazywać na ciąże. Jeśli nadal nie wierzysz to powtórz betę. innej rady nie ma.

Gość gość
Nie sądzę zobacz ile dni @ ci się spóźnia wychodziło by dużo więcej bety jeśli byłaby ciąża

Gość gość
Jestes młoda tak spieszy ci się do bycia mama ?

Gość gość
wlasnie nie spieszy mi sie, i stad ta neicpeirliwosc czy jestem czy nie ;) ale w tym plynie przed wytryskiem sa plemniki..

Gość gość
no to do cholery zabezpieczaj się a nie smęcisz potem czy to ciaża. Weź się ogarnij!!

Gość gość
to byl pierwszy taki raz, jesli to nie ciąza bede sie zabezpieczac, po prostu chce znac zdanie wasze na ten temat, b nie wiem co sadzic o tych wynnikach :)

Gość gość
Następnym razem się zabezpiecz bo stosunek przerywany nie jest żadnym zabezpieczeniem. I skoro beta wyszła niska to znaczy ze ciąży brak. Jesteś młoda i zapewne hormony Ci szaleja stąd spóźniona miesiaczka . A jeśli masz jakieś watpliwosci to zrób test .

Gość gość
testy juz robilam i sama nie wiem , ja widzialam jakies cienie i dlatego zdecydowalam sie na bete bo to pewniejsze i szybciej sie okaze. tylko zastanawia mnie czy to nie za duzo i tak, i te objawy.. wiem bede sie zabepziczac, jesli dostane okres od razu do gin po tabletki ;)

Gość gość
do 5 uznaje się za brak ciazy wiec... a jakim cudem na testach zobaczyłabyś jakiekolwiek cienie skoro testy najczulszy test z moczu wykrywa hcg dopiero od 10-25. A tobie wyszło poniżej 2. Wmawiasz sobie.

Gość gość
Pokaż zdjęcie tych cieni

Gość gość
Na zdjęciach nawet ich nie widać, więc możliwe że ze stresu sobie wmawiam. Martwi mnie to <2 i te objawy. A jaki śluz powinien być w ciąży?

Gość gość
Jak tu wstawić zdjęcie? Może cos zobaczycie

Gość gość
Kiedy robiłaś ta betę ? Idź 48 h po tym czasie zrób znowu i wszystko będziesz wiedzieć czarno na białym. Śluz powinien być biały bezwonny

Gość gość
Musisz wrzucić fotkę na zapodaj i dać tutaj link

Gość gość
Beta zrobiona dziś, 25 dni po stosunku, i 4 dni po spodziewanym terminie miesiączki

Gość gość
nic tam nie ma -jedna kreska co nie jest niczym dziwnym biorac pod uwagę ile wyszła beta!!

Gość gość
A możesz zrobić jeszcze jeden test i pokazać

Gość gość
Trzeba przyblizyc żeby cos zobaczyć

Gość gość
Widzicie cos???

Gość gość
Sama nie wiem raczej nic nie widać, ale jeśli zrobisz kolejny test to kreska powinna być ciemniejsza. Są tam chyba jakieś cienie ale może to jakość zdjęcia

Gość gość
Nic TAM NIE MA!!!!! i nie ma prawa być przy takiej becie!!!!

Gość gość
No właśnie ja tez cos tam widzę, ale chyba myślę, ze beta jest bardziej wiarygodnym wynikiem? Bo nie chciałam sie znów domyślać czy jest kreska czy nie i postawilam na bete . <2 czyli poniżej 2, to może być bardzo malo nawet, a moglybyscie mi wstawić link do zdj z śluzem w ciąży, czy taki gesty czy raczej nie

Gość gość
o borze wielki i szumiący totalna paranoja i do tego podsycana bez sensu! Szkoda mojego czasu...

Gość gość
Boże* Dlaczego? Ile masz lat, masz dksiwadczenie ze tak mówisz ? ;) Bo ja nie i po to tu napisalam aby sie doradzic ;)

Gość gość
nie pisałam o bogu ale miałam na myśli bór -więc daruj sobie poprawianie. :O A co do reszty to już mi się nie chce więcej pisać bo póki co jak grochem o ścianę -test negatywny, beta negatywna ale nie no to przecież ciąża bo się odbija, bulgocze, krew w kale a do tego o zgrozo biały śluz a czasem sucho to ewidentne objawy ciaży.