Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy. Jaki rozmiar kupic???

Polecane posty

Gość gość

Chce kupic facetowi bluze sportowa puma lub adidas. tylko zupelnie nie wiem jaki rozmiar, bo on ma 2 metry wzrostu ale jest bardzo szczuply. Moze mi ktos doradzic?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Najlepiej nich doradzi sprzedawca w sklepie.

Gość gość
tylko ja chcialam zamowic przez neta... moze, ltoras z pan na kafeterii ma takie wyrosniete chude dziecko/syna/meza i moglaby mi doradzic jaki rozmiar kupic :)

Gość gość
Najlepiej jakbyś jakiś jego ciuch pomierzyła, albo na metkę zerkła to miała byś 100% pewności co zamówić. Możesz to zrobić? A jak nie to w necie są różne tabele, szukaj tam.

Gość gość
Może ja jakoś podpowiem ... Jestem facet to może będziesz mieć porównanie. Ja mam ok 191 cm i bardzo szczupły z reguły kupuję rozmiar "L" jeśli chodzi o większość ubrań. Kiedyś dostałem w prezencie bluzę Adidas w rozmiarze XXL i była dla mnie zdecydowanie zbyt duża...

Gość gość
Może tu coś znajdziesz /www.google.pl/search?q=rozmiary+bluz+męskich&sa=X&biw=1093&bih=510&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwiU0Mmh043SAhUDGZoKHT3JAU0QsAQIIA

Gość gość
dziekuj***ardzo za odpowiedzi! problem jest w tym ze na stronie adidas i puma, na tych rozmiarowkach z tabeli sa podane tylko szerokosci (barki, pas, klata)... gdzie dla mnie ak***at jest wazne dlugosc bluzy i rekawa... a tego tam nie podaja niestety :(