Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę faceta, którego kocham do szaleństwa

Polecane posty

Gość gość

Zranił mnie bardzo swoim zachowaniem, wielokrotnie. Mam ochotę go siarczyście spoliczkować, żeby popamiętał ten policzek do końca swoich dni. Może wtedy ta nienawiść i ten ból we mnie zmaleją. Jak myślicie? Jak się na nim skutecznie odegrać? Podpowiecie coś? Czuliście kiedyś tak samo? Miłość i nienawiść jednocześnie?

Gość gość szarriikkk
najlepsze lekarstwo na milosc to seks...ale bywajom skutki uboczne...

Gość gość
Provo.

Gość evil twin
po pierwsze mszcza sie ludzie słabi, po drugie jesli kochasz to wybaczysz to co Ci zrobil - wybaczanie to przywilej ludzi silnych pamietaj o tym, kolejna kwestia, czy warto sie klocic i zyc w niezgodzie ? wydaje mi sie ze warto czasem schowac dume do kieszeni i samemu wyciagnac reke na zgode, niestety malo juz jest takich osob co tak robi w trosce o uczucie, miałem dziewczyne ktora mnie zranila w dotkliwy sposob, zmieszala z blotem, uzyla slow o ktore bym jej nie podejrzewal, darowalem bo kochalem, role z czasem sie odwrocily, zostawila mnie z byle glupiego powodu, a ja poprosilem o cos co ja bardzo zabolalo, duma nie pozwalala jej na nic, ujela sie honorem zakonczyla ze mna znajomosc a telefon zablokowala i nie moge ani zadzwonic ani nic, rozliczenia bywaja najgorsze po rozstaniu

Gość gość
A co takiego zrobił. Napisz chociaż

Gość gość
Zrób mu kupę na twarz jak będzie spał, zapamięta do końca życia na bank :-D

Gość gość
Ja tak nie mam .Albo kocham albo nie . Zemsta ci nie pomoze .

Gość gość
Jeśli uważasz , że ON wart jest Twojej miłości. Zapomnij. O tym, co nie powinno zdarzyć. W ten sposób pomożesz i jemu i sobie. Tylko kochaj. Siebie,i jego, jego i siebie i jego i etc..

Gość gość
20:04 Gorzej jeśli on akurat lubi takie dewiacje i mu tym sprawię przyjemność... Po takim erotomanie można się wszystkiego spodziewać. ;)

Gość gość
To do zupy :-P

Gość gość
Nie mogę napisać co takiego zrobił dokładnie. Uraził mnie i zakpił z moich uczuć. Teraz jak tylko słyszę coś obraźliwego pod adresem kobiet to mi się to od razu z nim kojarzy.

Gość gośćed
tacy jesteśmy, zbudowani z emocji

Gość gość
Dobrze jest czasem wysłać swoje przemyślenia w eter. Ulżyło mi po Waszych komentarzach. Dziękuję :) 🌻

Gość gość szarriikkk
a seks byl?...hehe