Gość gość Napisano Luty 13, 2017 Mieliscie sytuacje ze prawnik daje male szanse na wygranie sprawy np. 10% a wy i tak wygraliscie? Niebede sie rospisywac na temat sprawy bo problem malo spotykany ale niewiem chyba szukam jakis nadziei ze jednak moze da sie wygrac mimo marnych szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2017 To zależy jaka sprawa...naprawdę ciężko odpowiedzieć na to pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2017 Sprawa z zus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2017 każdy prawnik tak mówi żeby więcej kasy wyciągnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2017 albo jak biorą kasę od rozprawy to też świadomie i z premedytacją przedłużają :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 14, 2019 jak byłam kiedyś u Tomaszczyka w Warszawie i wykłada zawsze kawę na ławę, druga sprawa, że to bardzo skuteczny adwokat od takich spraw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc. Napisano Luty 14, 2019 10 procent to dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olkka Napisano Luty 21, 2019 Kojarzę tego adwokata Pana Tomaszczyk. Cieszy się dobrą opinią, jest rzetelny i skuteczny. Nie znam szczegółów Twojej sprawy, ale myślę, że warto się z nim skonsultować. Powie szczerze jak się sprawa przedstawia i co można zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2019 myślę, że prawnicy mówią raczej jak jest, jak sprawa jest nie do wygrania, to odradzają jej zakładanie, przynajmniej ja się spotkałam z takimi praktykami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annkana Napisano Wrzesień 12, 2019 Przerabiam teraz podobną sytuację i szukam sprawdzonego i godnego zaufania adwokata, albo przynajmniej porady prawnej. O mecenasie Tomaszczyku czytałam juz gdzieś wcześniej, czy ostatnio ktoś korzystał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MagdaK Napisano Wrzesień 13, 2019 Ja całkiem niedawno korzystałam z pomocy Pana Tomaszczyk i szczerze polecam! Duża wiedza i doświadczenie, poważnie traktuje klientów. Warto się umówić na spotkanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annkana Napisano Wrzesień 25, 2019 Jestem po pierwszych konsultacjach z Panem mecenasem i faktycznie tak jak pisałyście świetne i indywidualne podejście do klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2019 ta w JST jest cały zespół takich prawników z powołania, nasza sprawę prowadził akurat Pan Karol Wiecorski, bardzo rzeczowy facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proteinkowazyta 0 Napisano Lipiec 4, 2023 Ja wybrałam Panią Iwona Sepioło , ona ma kancelarię w Warszawie. Poszłam do niej z polecenia ale też nie omieszkałam zapoznac sie z opiniami. Nie żałuje że postawiłam na nią bo sprawe wygraliśmy. Już na początku po zapoznaniu ze sprawą powiedziała mi czego mogę się spodziewac i jakie mamy mozliwosci. Nie owijała w bawełne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach