Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce zakladać rodziny, chce być całe życie sama

Polecane posty

Gość gość

Nie wyobrażam sobie tego że mogłabym żyć z jakimś facetem, przecież to straszne, wspólne mieszkanie razem, wracasz z pracy i ktoś zakłóca cisze i spokój we własnym mieszkaniu. Nigdy w życiu się nie zakochałam, nie wiem jakie to uczucie. Dzieci- nie ma takiej opcji, nigdy nie lubiłam dzieci i nigdy ich nie chcę mieć. Nigdy nie chcę być w ciąży. Jestem nastawiona na anty na wyżej wymienione. Dlaczego? Skąd się u mnei to wzięło? mam 28 lat.

Gość gość
Ja mam 25 lat i tez nigdy nie byłam zakochana co mnie martwi, bo poznalam juz wielu facetów, mam powodzenie ale co z tego jak nawet malo który mi się podoba a co tu dopiero mówić o jakiś uczuciach? Czy cos ze mną nie tak? :( I tez nie chce mieć dzieci ani brać ślubu, no nie wiem może z tym ślubem jeszcze zmienie zdanie jeśli się zakocham ale jeśli chodzi o dzieci to raczej zdania nie zmienie...

Gość gość
Ale kogo to obchodzi że się do tego nie nadajecie.

Gość gość
brawo ja też

Gość gość
Skąd może się brać takie podejście?

Gość gość
U mnie wzielo sie to wszystko z rozczarowania,dwa razy zawiodlam sie na mezczyznach,w koncu uznalam ze nie nadaje sie do takich zwiazkow ,obecnie od okolo 7-lat jestem sama,nie przeszkadza mi to,czuje sie dobrze i swietnie sobie radze .