Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Xflawless

Mam problem.

Polecane posty

Go艣膰 Xflawless

Kilka dni temu zacz臋艂am wsp贸艂偶y膰 ze swoim ch艂opakiem. To by艂 m贸j pierwszy raz, jak i jego. Nie jestem do艣wiadczona, dlatego te偶 nie wiem dlaczego dzieje si臋 w艂a艣nie tak, a nie inaczej... bardzo cz臋sto mu wypada. Praktycznie z ka偶dym jego ruchem on si臋 wysuwa. To dla mnie nowo艣膰. Nie wiem, co jest nie tak? Czy jest po prostu za kr贸tki? Nie mam innych do艣wiadcze艅. Nie wiem. Jest za kr贸tki, a mo偶e ja co艣 藕le robi臋? Je艣li udaje mu si臋 d艂u偶ej zosta膰, wystarczy, 偶e mocniej si臋 poruszy i koniec, ucieka. Pr贸buje znowu, ale ja w og贸le nie odczuwam przyjemno艣ci. Jemu si臋 uda艂o, mi to przeszkadza, kiedy tak ucieka i z powrotem "wraca".

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja tez z pierwszym chlopakiem tak mialam, az dyskretnie spotkalam sie z starszym doswiadczonym zerznal mnie tak ze nawet mi to przez mysl nie przeszlo i jemu ani raz nie wypadl a mial krotszego od tego co moj chlopak ma ale bardzo grubego, a twardy byl jak noga od stolu. Moze twoj chlopak ma miekkiego i mu wyskakuje .Bo ja po tym spotkaniu zmienilam chlopaka i ten to mnie posuwa jak sie nalezy.A dyszel to ma dobry pasuje do mojej malej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Seksu jak i drugiej osoby trzeba si臋 nauczy膰, zgra膰 ze sob膮. Pierwszy raz z now膮 osob膮 zazwyczaj jest w膮tpliwej jako艣ci i mo偶e dochodzi膰 do zabawnych sytuacji i gaf :) Ale mo偶e by膰 i tak 偶e jest za kr贸tki lub nie w pe艂ni sztywny i st膮d to wypadanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przyjemno艣膰 to m贸g艂 ci sprawi膰 j臋zykiem, a jak ci臋 zostawi艂 bez przyjemno艣ci to zwyk艂e bydle z niego i samolub.

Udost臋pnij ten post