Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CIERPIENIE z powodu wygladu,z powodu odrzucania za wyglad zewnetrzny ...

Polecane posty

Gość gość

Ludzie ktorzy odrzucani sa za wyglad,pewnie bardzo cierpia ...

Gość gość
mam nadzieje ze nie. zreszta moje perypetie milosne ukazuja ze nie kieruje sie zawsze kryterium urodowym.

Gość gość27
wkleje swoj wlasny post z innego tematu ale o tym samemym maja gorze ja mam 27 lat mnostwo znajomych hobby itp ale nigdy w zyciu zadna dzieczyna nie dala mi sie nawet pocalowac - nie kryja nawet tego ze ejstem "za brzydki lub "nie w typie" bywaly i wulgarniejsze co wprost przyczepaily sie do mojego "ryja" smutas.gif dziewczyny nie mialem i nie zapowada sie zebym mial a juz nie wytrzymuje powoli z tej flustracji a o zazdrosci nie wspomne

Gość PRAWDA   Z Y C I A
PRZYJDZIE I czas ze kazdy zazna to uczucie ... czyli "odrzucenie ,za wyglad zewnetrzny" ze nawet pies z kulawa noga na Was nie spojrzy ... to starosc -cialo brzydkie,trzesace itp ,nikt juz takich ludzi nie chce,nie pozada ... niestety taka prawda brutalna, i wtedy sie rozumie jak to jest byc odrzuconym,za wyglad zewnetzrny,boli to bardzo ... nikt Cie nie chce ... albo chce tylko Twoj majatek ...

22:55 normalna dziewczę wyglądu by Ci nie wytykała, normalny człowiek powie nie jesteś w moim typie i tyle. Wydaje się, że z nimi było coś nie tak. Głowa do góry. Nie ma ludzi brzydkich, są tylko różne upodobania.

Gość gość
Sa brzydcy, np ogiary poparzen kwasem i inne deformacje, brzydka twarz tez z natury również istnieje. Nie ma co p******ic ze nie ma brzydkich bo sa.