Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba jelito przestalo mi pracowac...

Polecane posty

Gość gość

Mecze sie z okropnymi zaparciami juz przez miesiac.W ciagu tego miesiaca wyproznilam sie doslownie pare razy,ale to minimalnie i probowalam doslownie wszystkiego...laktoze,olejek rycynowy,siemie lniane,dieta bogata w blonnik,rozne soki (z kapusty,burakow)..bralam przez jakis czas tabletki przeczyszczajace,wiecej niz powinnam i jak mowilam,efekty bardzo slabe..w koncu sprobowalam lewatywe,wiem,ze to okropne-ale tez nic nie dalo,wyleciala sama woda :( Bylam tydzien temu u lekarza,to ten powiedzial,ze jesli bylam tam pare razy w toalecie to nic takiego,w ogole jakby nie bral tego na powaznie,mimo,ze mu mowilam,ze brzuch coraz wiekszy i zle sie czuje a on powiedzial,zebym kupila sobie otreby pszenne i jadla z jogurtem :O Nie wiem juz co robic,chyba beda musiala zrobic termin u innego lekarza,czuje sie tak zaczopowana jak nigdy..boje sie,ze to sie skonczy jakas operacja,help :( Moze znacie jeszcze jakies metody,zeby ruszylo..jestem zrozpaczona :(

Gość gość
tsh zbadaj zwlaszcza jak ci lokcie rogowacieja

Lekarze zwykle olewają, dlatego najlepiej iść od razu do specjalisty. Ja mam taki sposób, może nie do końca zdrowy, ale jak wypiję wódkę, to na drugi dzień mam sprawne jelita jak nigdy.

Gość gośćherbatka
Mi pomaga czerwona herbata, ale nie jedna torebka:) Zawsze robię sobie w większym naczyniu takim półlitrowym, wrzucam tam 5-6 torebek zaparzam i piję to między godziną 18 a 19, Rano a nawet już nad ranem zaczyna się coś dziać i latam do łazienki co kilka minut. Potem brzusiu płaski a ja się czule lekka jak piórko:) Tylko jeszcze podkreślę, że herbata herbacie nie równa, kupowałam inne i nie pomagały jak ta jedna. Można ją kupić w aptece, jest w czerwonym opakowaniu a na froncie ma rysunek kobiecej tali i spiralę z bąbelkami w miejscu gdzie są właśnie jelita :) Zaraz może znajdę zdjęcie to wrzucę link.

Gość gość
ja prdl; ta "herbatka" to najprostsza droga do kompletnego rozregulowania sobie układu trawiennego!!! Za jakiś czas nie będziesz w stanie się bez niej wysrać! Przecież przeczyszczający tam jest senes, a nie żadna czerwona herbata! Kobity są w ogóle durne; chleją te przeczyszczające goovna od młodości "na odchudzanie", a potem zdziwienie, że jelita nie działają. Znam dwie takie, które "herbatkami" sobie kompletnie rozwaliły jelita i nie są już w stanie załatwiać się bez ziółek. Po kilka tygodni nie chodza do kibla jak nie piją ziół

Gość biznes medyczny
cel lekarzy to pozbyć się pacjenta, albo go uzależnić od jakiegoś goofna na recepte, bo trzeba zbierać punkty na wycieczki w tropikalne miejsca, a punkty tylko dają jak pacjent wykupi recepte!!!!.

Gość gość
masaże brzucha i ruch ?

Idź do innego lekarza i od razu wyraźnie powiedz, że się źle czujesz, że nie możesz się normalnie wypróżnić. To jest niebezpieczne, więc trzeba to potraktować poważnie.

Gość gość
Musisz być bardzo ładna bo tylko ładne dziewczyny nie robią kupy ani nie pierdzą to zupełnie normalne nie ma co się przejmować. Mniej stresu i żyje się lżej.

Gość gość
no sensesu nie wolno pic regularnie bo tak jak kolega napisal, nie wy.srasz sie potem bez niego.******* niejedzenie macznych rzeczy - wg mnie

Gość Urszulka33
Ja miałam podobne dolegliwości po jednym z suplementów na odchudzanie - calomina;.... fatalna sprawa, omijajcie szerokim łukiem

Gość Sandra M
Jak kupowałam ostatnio liporedium nie poczytałam opinii w internecie - nie wiedziałam, że tak dużo suplementów może dawać skutki uboczne. Teraz pomimo tego, że odstawiłam go już tydzień temu też mam podobny problem z zaparciami. Próbuje na razie z błonnikiem jabłkowym, zobaczymy, czy pomoże ..

Gość Zirytowana22
Ten błonnik kupiłaś w sklepie czy na allegro? Pytam, bo nieszczęśliwie też padłam ofiarą suplementu, tylko tego, co Urszulka- calominalu. Ktoś powinien kontrolować producentów tego typu środków. Jak to możliwe, że one są jeszcze na rynku z tak częstymi skutkami ubocznymi?

Gość gość
Pij kefir i jedz owoce. Mnie to pomaga.

Gość gość
Autorka pisała półtora miesiąca temu Ciekawe co tam u niej

Gość to ja autorka tego tematu
nie srałam od miesiąca :(

Gość gość
Hahaha :) Twoje jelito uległo zaczopowaniu. Czyli zatkaniu na dobre. Musisz podnosić w rękach ciężarki i robić "brzuszki".

Gość gość
Mialam ten sam problem!! Ale wlasciwa suplementacja pomogla. Chetnie Ci moge doradzic co i jak. heilishangel5@wp.pl

Gość romcia33

z takimi osądami to trzeba uważać. zawsze mogło się zrobić jakieś zaparcie albo coś. jak kiedyś też miałam spore problemy z pracą jeli i odkąd zaczęłam stosować kapsułki Debutir to wreszcie moje jelita ruszyły do pracy. skończył się problem zaparć.