Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o odpowiedź i pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem w 11 dniu cyklu i bardzo boli mnie brzuch w dolnych partiach, myślałam, że to może, że owulacja, miesiac temu miałam podobnie, ale tym razem, dzisiaj rano jak się podcieralam na papierze zauważyłam brązowe plamienie wraz ze śluzem, przestraszyłam się. Nigdy nie wspolzylam między mną a chłopakiem jedynie do czego dochodzi to pocałunki, przytulanie i jeśli mnie dotknął w miejscach intymnych to przez spodnie, bieliznę i tylko rękę.zawsze byliśmy w ubraniach. Co to może być? Boję się. Nie ma możliwości ciąży?

Gość gość
Dobrze myslisz, to jest owulacja. Czasem ma sie male krwawienie podczas jajeczkowania.

Gość gość
Czyli nie mam się czym martwić? I na pewno nie brać pod uwagę możliwość ciąży? Tak jak mówię, nie wspolzylam nigdy. Pierwszy raz mi się takie coś zdarzazeby mieć jakieś krwawienia

Gość gość
Nie, nie masz sie czym martwic. Z reszta jaki problem kupic test ciazowy tak dla spokoju. Dopuki jego nasienie nie bedzie w poblizu twojej waginy, nie masz sie czym martwic.

Gość gość
Pierwszy raz mam taką sytuację, stąd ten strach. Różne myśli pojawiły sie w głowie i właśnie nawet ciąża, ale nigdy nie wspolzylam.