Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczerze mam dziś całkowicie wywalone na walentynki

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś jak bywałam w ten dzień sama to było mi smutno, jak nie dostałam żadnej kartki to też przykro. A dziś wiem że nic nie dostanę, jestem sama i kurde zero smuta czy doła. No i s sumie fajne to uczucie, mieć wywalone.

Gość gość
jakie problemy. ja sie boje na konto bankowe zajrzec a ty mi o walnetynkach. mieec jak najwiecej kasy to jest to

Gość gość
13:56 - 100% materialista, tylko kasa, kasa, kasa.

Gość gość
tak k*****, bo kilka lat wydawalam wszystko na lekarzy, a teraz musze wyzyc po oplaceniu wynajmu i reszty za 1400zl. wiesz jak mi sie marzy kupic nowy laptop czy okulary po 7-8 latach. bogaty biednego nigdy nie zrozumie

Gość gość
gość13:56 nie zrozumiałeś, chodzi o to że właśnie nie mam problemu.

Gość gość
14:04 a co nas twoja bieda obchodzi w temacie o walentynkach, chyba dalej jesteś chora na głowe :D:D:D

Gość gość
bieda ma duzo wspolnego, bo zauważ ze 2/3 kraju zyje za minimalna i nie w glowie im konsumpcjonistyczne walentynki swinki jak nie ma za co nowych butow dzieciom kupic

Gość gość
14:07 zong bo dalej nie na temat, i zapomniałas o +500 więc nie peitol że nie ma za co dzieciakom butków kupić

Gość gość
mamy tu biedaczke cebulaczke :D:D:D

Gość gość
Ja nie uznaje tego święta.

Gość gość
jestem biedna, bo 2800 b na panstwowej posadzie, po oplaceniu wynajmu pokoju i jedzenia to jest glodowa pensja.

Gość gość
A to dzisiaj? Myslalam, ze wczoraj byly.

Gość gość
mnie bardziej jara tlusty czwartek, kupie w lajkoniku poczek ze slonym karmelem za 2,50

Gość gość
Za 1400 mozna zyc jak pani. Co mam mowic ja gdy po oplaceniu wszystkiego zostaje mi niecale 500 zl na mnie i starszego ojca ktory ma wymagania i zachcianki jak z kosmosu? Nie chcialabys widziec jak ubrana chodze i jakos żyje a raczej wegetuje od 1 do 1

Gość gość
I kasa i milosc jest ludziom potrzebna. Ani jedno ani drugie nie jest bardziej lub mniej wazne w osiagnieciu szczescia :)

Gość gość
Dlatego biedota, której nie stać na okulary i buty nie powinna mieć dzieci🖐️

Gość gośćStasio
ja też ! sam jestem , żyje mi się dobrze i zasobnie. a na walentynki pójdę sobie w prezencie do prostytutki. taka walentynka... hahahaha . szczęśliwym , że żadna dziewka mi głowy na co dzień nie truje. i kosztów nie mam

Gość gość
gość 14:04 za 1400zł nie wiesz jak wyżyć, to strasznie niegospodarna jesteś i niezaradna i po co ci nowy laptop, jak i tak okularów nie masz gość 14:30 :D

Gość gość
gość dziś gość 14:04 za 1400zł nie wiesz jak wyżyć, to strasznie niegospodarna jesteś i niezaradna i po co ci nowy laptop, jak i tak okularów nie masz gość 14:30 smiech.gif x nie kupie byle jakich okularow. na nastepne 5 -7 lat bryle to mnie wyjdzie ok 1200zl, a z laptopa jeszcze bez okularow doczytam sie