Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Suplement diety inofem czy warto kupić?

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie do dziewczyn stosujący właśnie inofem, czy widzicie jakąs znaczną poprawę po jego zastosowaniu? czy stosowałyście go w pierwszych miesiącach ciązy czy tylko żeby zajść w ciązę? proszę o wszystkie opinie i sugestię odnośnie tego preparatu

Gość gość
nabyłam ten preparat ale stosuje dopiero tydzień wiec za wcześnie na opinie

Gość gość
ktoś to jeszcze stosuje?

Gość gość
Ja stosowałam trzy miesiące przed zajsciem w ciążę i udało się mimo że mam policystyczne jajniki i hashimoto. Cera mi się w tym czasie ładnie poprawiła i ogólnie jakoś czułam sie lepiej. Uważam że jest dobry

Gość gość
a jak dowiedziałaś się o ciaży odstawiłaś? dwie czy jedną saszetkę zażywałs po posiłku czy przed najlepiej?

Gość gość
Suplementy diety to w większości szajs. Nad tymi specyfikami nie ma żadnej kontroli. Nie mają żadnych badań skuteczności ani bezpieczeństwa. Nikt nie monitoruje ich efektów ubocznych po wprowadzeniu na rynek. Aby wprowadzić do obrodu suplement diety nie trzeba przedstawiać wyników żadnych badań, wystarczy zgłosić, że się go wprowadza i tyle.

Gość gość
18:54 ostatnio babka w aptece powiedziala mi dokladnie to samo apropos roznicy miedzy wit d na recepte (w kroplach) i twist-offach. Kupilam vigantoll na recepte, bo jest lekiem z nie suplementem.

Gość gość
Nie wiem czy inofem to suplement,to nie są żadne witaminy. Mi polecił go pić ginekolog jak zaczęłam się starać o dziecko. Jak zaszłam w ciążę to odstawiłam, piłam dwie saszetki dziennie

Gość n_n_f
Ja piję inofem od jakichś 9 miesięcy. Zauważyłam przede wszystkim wzrost progesteronu (miałam poniżej normy) oraz wzrost kondycji włosów i paznokci. Biorę jedną saszetkę dziennie. Narazie w ciąży nie jestem. Jak w końcu się uda to na pewno zapytam lekarza czy dalej go pić.

Gość gośćlaluna
Ja tez stosuje inofem,polecam szczerze,nie jest tani,ale warto

Gość Daniel45
Moja siostra stosowała suplement diety IQacai i bardzo sobie go chwaliła,a co ważne było widać efekty.O tym produkcie można przeczytać na: iqacai.pl

Gość mercii1
Mnie lekarz zalecił inofolic ale cenowo bardziej opłacało się kupić inofem a skład ten sam. Stosuję od 10 dni i czekam na efekty

Gość gość
Ja stosowałam podobny środek bo Ovarin, ale pamiętaj że oprócz tego to jeszcze bardzo ważna jest dieta, poczytaj sobie - http://ovarin.pl/dietetyk-radzi/ Ja wdziałam dużą różnicę po zmianie