Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kredyt na PIT w Banku opinie

Polecane posty

Gość gość

Hej jaki bank daje kredyt na pit? Ale chodzi mi o bank a nie żadne chwilówki na pit...

Gość Getin Bank Pit
Z tego co ja wiem to getin Bank ma ofertę kredytu gotówkowego na pit - pokazujesz pit i na tej zasadzie wyliczają Twoją zdolność kredytową - opłaca się ta oferta.

Gość kredyt na pit
Proszę bardzo - http://kalkulatorkredytugotowkowego.pl/opinie-o-kredytach-gotowkowych/kredyt-gotowkowy-w-getin-banku-opinie-koszty-rrso-i-oprocentowanie/ macie link do oferty Getin Banku - wystarczy wysłać krótki wniosek i później kontaktują się z Tobą z Banku, przesyłasz PIT i dostajesz kredyt tego samego dnia nawet. Ja 2 dni temu dostałem w Getin Banku 40000złotych kredytu gotówkowego

Gość gość
Co do Getin Banku to mam tam kredyt gotówkowy i tanio wyszło - polecam ten bank

Gość gość
Wiele banków oferuje kredyt gotówkowy na PIT tak więc nie tylko Getin Bank - polecam sprawdzić inne oferty bo może w innych bankach jest taniej...

Gość kredyt na pit 11
Na stronie http://kalkulatorzdolnoscikredytowej.com/ od ręki sobie policzycie zdolność kredytową i kalkulator pokaże wam najlepszą ofertę kredytu gotówkowego. Mnie wyszło najtaniej w Deutsche Banku i tam też dostałem 50 000zł kredytu gotówkowego a do wyliczenia zdolności kredytowej także wystarczył PIT z ubiegłego roku bez żądnych zaświadczeń z pracy o dochodach itd... Także kredyt na pit 11 macie w wielu bankach - to prawda

Gość Kredyt na pit 2017
A w jakim banku będzie najtańszy kredyt na pit11 w 2017 roku?

Gość kredyt na pit forum
Poczytaj sobie na forach kredytowych - tam jest wiele dyskusji na temat kredytów na pit w jakim banku są takie oferty i w jakim sa najtańsze kredyty

Gość Gościu Tomciooo
Getin Bank najszybciej i najtaniej - dziś rano dostałem tutaj kredyt nie ma co szukać innych ofert - strata czasu

Gość gość
Ok dzięki wam za szybką pomoc - wysłałem wniosek ze strony http://kalkulatorkredytugotowkowego.pl/opinie-o-kredytach-gotowkowych/kredyt-gotowkowy-w-getin-banku-opinie-koszty-rrso-i-oprocentowanie/ i odwonili od razu - przesyłam pit 11 i czekam na zdolność ale jak powiedziałem jakie mam dochody w picie to powiedzieli że 60 000złotych kredytu dostanę od ręki

Gość gość
getin jest ok

Gość gość
Kredyt na pit w 2016 roku poszedł chyba bardzo dobrze bo moja znajoma pracuje w banku i mówiła, że dużo osób pytało czy dostanie kredyt gotówkowy na sam pit 11 - to pewnie w 2017 też dobrze się sprzeda i więcej banków zaoferuje taki kredyt na sam pit

Gość gość
Kredyt na pit jest tez chyba w Eurobanku i w PEKAO SA z tego o się orientuję....