Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grubas u prostytutki?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od jakiegos czasu zbieram sie, zeby skorzystac z uslug prostytutki po raz pierwszy. Hamuje mnie jednak moj wyglad zewnetrzny. Waze 130 kg i mam rozstepy na brzuchu, udach oraz ramionach. Nieraz w anonsach widze cos w stylu: zadbany, pachnacy, elegancki i tp. Do takiego obrazu niestety troche mi daleko. Czy moge jednak bez wstydu i skrepowania po prostu isc i rozebrac sie przed taka kobieta? Pozdrawiam

Gość gość
jakm zaplacisz to jej to bedzie obojetne

Po co w ogóle iść do prosytutki, uważam, że seks z taką kobietą to w zasadzie żadna przyjemność. Jeżeli nie masz kobiety to zadbaj trochę o siebie i na twoim horyzoncie na pewno się jakaś pojawi :) No ale dobra co do Twojego pytania to zależy od Ciebie, od tego jak Ty się czujesz w swoim ciele i co Ty tak na prawdę o tym wszystkim myślisz, nikt nie zdecyduje za Ciebie :)

Gość gość
Jasne, obojętne. Bo prostytutka to robot i nie ma ani uczuć, ani poczucia estetyki. Jest szansa, że nie bedzie zniesmaczona twoim widokiem, podobno niektóre lubią grubych. Raczej zachowa się dyskretnie. Ale ja nie chciałabym płacić komuś za udawanie że nie jestem dla niego nieatrakcyjna, kiedy wiem że na 95% jestem.

Gość gość
Ja waze 121 kilogramow. Wiele razy umawialem sie z paniami zarowno z agencji, roksy czy http://ekstaza.pl i jeszcze nigdy nie mialem sytuacji ze nie chciala zrobic tego czego sobie zazyczylem :)

Gość gość
Też jestem grubasem mam rozstępy i obwisły brzuch mam mini fiutka Byłem kilka razy u prostytutek one olewają to jak klijent wygląda płacisz i masz Sex z prostytutką to nie jest nawet 10 procent tego co z normalną kobietą to tylko tyle że sie spuścisz

Gość gość
Dzieki za wszystkie odpowiedzi. Kiedys bylem wysportowany i mialem dziewczyne i kochanki, jednak sytuacja zyciowa i moje nastawienie sprawilo, ze znalazlem sie w punkcie jakim jestem. Narazie nie mam checi, ani czasu tego zmieniac. Kobiety jednak nie sa mna zainteresowane pod wzgledem seksualnym, a swoje potrzeby fizjologiczne kazdy z nas ma, stad poruszenie tego watku. Prostytutka to tez kobieta i chcialbym mimo wszystko, zeby nie do konca zachowywala sie jak maszyna, poniewaz jestem czlowiekiem spostrzegawczym i takie rzeczy mnie lekko denerwuja, badz nawet doluja. Ktos poruszyl zagadnienie estetycznosci i wlasnie to chcialbym poruszyc, bo nie jestem brudny, smierdzacy i dbam o higiene, jednak nie dbam o wyglad swojego ciala jesli chodzi o ksztalt i niejednokrotnie zostalo mi to wypomniane przez plec przeciwna. Chcialbym ocenic jak wielka przeszkoda jest to dla prostytutki i jak bardzo bedzie to po niej widac.

Gość gość
GFE to ściema

Gość gość
mysle ze zrobi to z obrzydzeniem

Gość gość
Jak bedziesz mily to cie nie wyp**********a drzwi Ona to robi dla kasy nie dla wrazen estetycznych