Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezaradna bratowa pasożyt. Jak ja wybić z glowy bratu ?

Polecane posty

Gość gość
Może jeszcze pod materac im włazisz :D

Gość gość
No sorry jezeli kobieta siedzi w domu, a maz pracuje to ona powinna zalatwiac sprawy, a nie zwalac wszystko mezowi na glowe tak ? Tak samo sprawy zwiazane z przedszkolem to sa typowo sprawy dla matki, i tyle.

Gość gość
17:57 Może umie, ale nie lubi tego robić :D Tu kozakujesz a w rzeczywistości boisz się do niej nawet odezwać załatwiaczka i przodowniczka pracy hahaha jakoś nie masz rodziny faceci tego nie cenią

Gość gość
No to już widzę w czym problem. Byłaś wychowywana w domu w którym matka wszystko robiła a ojciec zarabial i niczego nie tknął w domu .

Gość gość
Czytajcie ze zrozumieniem, ona jest pasozytem niezaradnym zyciowo. I mam pozwolic aby bratu zniszczyla zycie ? Jeszcze jest mlody i moglby znalezc sobie inna, lepsza kobiete, a nie taka...ech

Gość gość
18:02 Ale jesteś ograniczona.

Gość gość
Ja mam identyczną bratową i też jej nie znoszę. Szczególnie że wtrąca się w sprawy spadkowe mojej rodziny i usilnie próbuje coś wydrzeć. Ja się nie wtracam w ich związek bo po co. Nic na nią nie mówię do brata bo wiadomo jak zakochany to będzie jej bronił. Najlepiej nie wtracaj się w to szkoda nerwów. Ja uważam że jak brat z nią jest to mu to pasuje ja mu życia nie będę układać. Jedyne co to mi go szkoda.

Gość gość
Dla Ciebie żadna nie będzie dość dobra. Brat ją kocha, bo widzisz mężczyzni jednak wolą łagodne kobiety nawet lekko niezaradne niż takie pyskate chłopobaby jak Ty.

Gość gość
18:06 Twój brat założył rodzine i o nią dba. Mowi ci to cos? Bratowa jest bardzo zaradna, twój brat wszystko robi :)

Gość gość
Spróbuj i ich skłócaj .jak zoba go zostawi weźmie dziecko ze sobą on zakochany bedzie chcial popełnić samobójstwo moze otrzeźwiejesz i zobaczysz ze głupio robisz. Mam taka znajoma podobne chamidło do ciebie autorko .otrzeźwiała jak brat wjechał autem w drzewo bo go zona zostawila przez nią. Próbuj dalej obyś zdążyła brata odratować

Gość gość
18:09 I atrakcyjne, zrelaksowane.

Gość gość
Załóż swoja rodzine i wszystko załatwiaj i tylko ty chodź na zebrania, pracuj i rób obiadki mężowi. A maz bedzie leżał i pachniał. Zobaczymy co bedzie c***asowało :D Widać, ze tłuk z mentalnością uległej niewolnicy.

Gość gość
Zaraz samobojstwo, pozbiera się i inna lepsza kobietę znajdzie. Przede wszystkim zaradna i nie pasozytujaca na mężczyźnie. Ja nie potrafię milczeć, jak widzę w co sie wpakowal. No ale niestety nic do niego nie trafia, nie pozwala na.zadne komentarze nawet pod adresem tego babska.

Gość gość
to ty sie pozbieraj. Nie jestes nim, nie wiesz co on czuje, jak chce zyc,jak jest naprawde szczęśliwy, jak mocno kocha żonę i dziecko i jak dużo jest w stanie zrobić zeby byc z nimi. Wiesz to? Jestes wróżka?noe przeżyjesz zycia za niego.to jego życie i jego wybory

Gość gość
Zreszta to glupia prowokacja. Jak można byc tak maksymalnie nienormalnym jak autorka.to niemożliwe i tyle

Gość gość
Delikatne kobietki stworzone sa do miłości a babochlopy do roboty (i załatwiania)

Gość gość
Tak wszędzie latasz ze nawet sie nie ogolisz i nie pomalujesz kocmołuchu. :D

Gość gość
Prowokacja ? Niestety nie, istnieja takie pasozyty jak moja bratowa. Niestety. I musiala akurat mojego brata sie uczepic. Tez ubolewam ze to nie prowokacja. I przykre, ze troska o brata jest tutaj zle odbierana, a pasozytowanie na mezu dobrze.

Gość gość
i gitara,tak ma byc.

Gość gość
Ona jest lepsza , nic nie musi robić a ty wszystko :D nie masz żadnego wyreczyciela.

Gość gość
Sprawdź sobie w słowniczku to znaczy pasozytowanie. :P To jest rodzina, wiec to jego obowiązek zapewnić byt.

Gość gość
Autorko Twój brat to bardzo mądry mężczyzna. Chroni spokój domowego ogniska, i broni zony. Wielkie brawa dla niego.

Gość gość
Ciekawe kiedy pojawi się topik "Moja siostra chce mnie skłócić z żona. Jak jej przemówić do rozsądku, żeby się nie wtrącała w nasze życie" :P

Gość gość
"Ale czemu najezdzacie na mnie ? Ciekawe czy wam byloby do smiechu gdyby wasz brat ozenil sie z taka niezyciowa niezaradna memeja. " Wolałabym mieć taką bratową jak opisałaś niż to co ja mam bratową co pozjadała wszystkie rozumy świata i myśli że jest alfa i omega i że może innych pouczać.

Gość gość
"Tak samo sprawy zwiazane z przedszkolem to sa typowo sprawy dla matki, i tyle. " Nie pierdziel głupot.

Gość gość
Tez mam taka szwagierke jak ty autorko. Okropna zgorzkniala wiedzma, ktora chciala zniszczyc moje malzenstwo. Na szczescie jej sie to nie udalo, bo mam madrego meza jak twoj brat. Uwieralo ja to, ze jestem w domu z dwojka naszych dzieci, a ona jest bezplodna,i ma meza chama, to wyzywala sie na mnie.

Gość gość
Moja babcia zawsze mawiała,że najlepiej wiedzie się w małżeństwach gdzie teściowa już nie żyje( a za życia mieszka na tyle daleko,że nie przybiegnie do nas w kapciach) i nie ma ani jednej siostry. po niniejszym topiku widzę,że miała rację. Nnie ma nic gorszego jak wp*****lająca się siostra męża. Zajmij się swoim życiem bo jak będziesz mącić to stracisz brata.

Gość gość
Up smieszny temat

Gość gość
z tego co piszesz to ona jest bardziej zaradna od ciebie kochajacy maz, rodzina, maz przynosi kase, wiec moze skupic sie na wychowywaniu dziecka a to ciezka praca , maz jej pomaga , zalatwia rozne sprawy , wiec kobieta ma czas dla siebie i moze o siebie zadbac , moze jeszcze sie doksztalca , super zycie ty chcesz ja zgnoic wredna malpo

Gość gość
moja niedoszła bratowa to też taka jak dla mnie wsza, uczepiła się brata jak rzep psiego ogona, poczuła pieniążki i są baaaaaaaaaaaaaaardzo zakochani. Brat ma dopiero 24 lata ale dorobił się już własnego mieszkania , super bryki, a ona przy nim teraz nosi buciki za 600zł, kurteczki za 500zł a ciągle nie pracuje, skonczyla studia to fakt, ale wiecznie nie może znaleźć pracy, a teraz cos podłapala za 1800zł, tydzień robila i rzuciła bo bo!!!!!!!!!!!!!!! ?????????????? ?????? nie podobał jej się wystrój w pracy, zbyt mało nowocześnie urządzone, a ona nie będzie pracować w takiej dziurze!! o i tyle powiedziała!! ale jak się z nia widze to opowiada mi jak to ta fura jej zapierdziela bo ma 250koni, a ja sobie myśle, jaka ku/rwa twoja, przecież złotówki nie dałaś, mieszkanie urzadzila wszystko drogo i katalogowo za pieniądze brata, a opowiada jak to im się super mieszka w tym ich mieszkanku. zanim brat ją poznał to dużo pracowal, wręcz od rana do nocy, no cóż, pieniadze same do portfela nie wpadna, musial pracować aby się dorobić, a odkad jest z nia, to bierze ja ze sobą do pracy, i wyciąga go o 16 już do domu i do restauracji a brat zakochany ok, przekłada spotkania .....no cóż, chciałabym aby brat przejrzal na oczy, bo boje się o niego po prostu........ to mój ukochany młodszy braciszek, i boje się , że ona go oskubie do zera, co najlepsze ja, mój maz, moja druga bratowa i trzecia , moi rodzice no wszyscy , wszyscy widzimy co się dzieje, jak ona doi mojego brata, ale co zrobić, to jego życie. Myslec to ja sobie mogę swoje ale nigdy mu się nie wtrace i nie powiem mu nic na jej temat. a był czas , ze mieszkali kątem u moich rodziców tak z pół roku, to o rany, jakies krewetki stolowali, oliwki, mama mówła, ze gotowali sobie swoje rarytasy bo oni nie będą jedli gołąbków, czy tam piersi z patelni, musi być na parze i najepiej w sosie pesto itd. mleko kokosowe, melony, granaty, pprostu same drogie rzeczy, a wcześniej brat jadł wszystko, teraz nagle jakies wyższe sfery... poza tym mój brat to anty papierosy i anty alkohol, raczej rzy sobocie ale tez niekoniecznie.... a tu dziewczyne podlapal co pali, chla i to taka co trupa zagada, w szoku byłam jak ją poznałam , ze taka imrezowiczke sobie wziął ale mimo wszystko a fajna dziewczyna, tylko jeszcze ma w głowie fiu bzdziu , może brat ją jakoś ogarnie i robote dobra załatwi albo cos wymyśla, mam nadzieje , ze te zauroczenie minie za jakies 3 lata i brat ja ogarnie i nauczy zycia, placenia i zarabiania pieniędzy ... ja się nigdy nie wmieszam i ty tez się nie mieszaj miedzy wódke a zakąske.. ....... to nie sa twoje sprawy.