Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jej powiedzieć wyjazd do kochanki

Polecane posty

Gość gość
a ja chętnie poczytam co maja do powiedzenia zdradzane zony wole to niż wypociny parasola

Gość gość
Jak komuś nie pasuje topick to jest pierdylion innych nie marudzić jak się nie podoba nie czytac :P

Gość gość
Przecież każdy ma inne powody o których nie masz pojęcia. Walisz jakieś nudne ogólniki.

Gość gość
Zdradzona żona może cię co najwyżej olać ciepłym moczem.

Gość gość
gość dziś Oczywiście , że nie wiem. Nie unoś się i nie bierz moich wypowiedzi do siebie. Tylko rozmawiamy a każdy ma prawo mieć inne zdanie. Ale jeśli nie interesuje Cię ten temat to po co udzielasz się w tym topicku. Po to aby tylko zwracać komuś uwagę czy hejtetować wszystko i wszystkich.

Gość gość
*hejtować

Gość gość
To pisz o tym co przeżyłaś sama w realu a nie jakieś ogólne bajki jak ludzie mają.

Gość gość
Nie mów mi co mam pisać to pierwsze . A po drugie czytaj wybiórczo jeśli nie podobają Ci się niektóre wpisy. Odnieś się do konkretnych wpisów i skomentuj jeśli masz coś interesującego do powiedzenia. Bo zarzucasz komuś ogólniki a sam swoich wypowiedzi nie argumentujesz . I zdobądź się na luźną rozmowę o ogólnikach i o szczegółach a nie w tak piękny dzień spinasz się i wylewasz na forum swoje niezadowolenie. To tyle

Gość gość
I co jeszcze mam zrobić? Spadaj sieroto żądna wrażeń hshaha

Gość gość
Może wyjdź na świeże powietrze ,dobrze Ci zrobi. Nie jestem sierotą. Moi rodzice żyją . A tak szczerze co masz zrobić ...dużo czytaj .Wiesz co mam na myśli bo nie chcę Cie obrażać

Gość gość
Sama się obraziłaś, przeczytaj temat jeszcze raz i napisz coś jeśli masz mózg.

Gość gość
Zakończę rozmowę z Tobą bo cienię sobie swój czas.

Gość gość
co trolu z mozgiem :D zostales sam i nikt niechce gadki z toba na temat:P

Gość gość
Zawsze znajdzie się podeszwa co rozwali temat :O

Gość gość
Przecież ta kretynka nie pisze na temat. Ani jednego zdania na temat. Czego szuka w temacie Co jej powiedzieć wyjazd do kochanki? Lubisz doradzać facetom jak oszukiwać żony to wyrzygaj z jedno zdanie. Idiotki nie rozumiejące prostego tematu powinno się gonić.

Gość gość
sam sie gon trolu z mozgiem :O i wyrzygaj jeszcze jedno zdanie idioto bo to kiepsko ci poszlo

Gość gość
To teraz rzygaj całymi zdaniami podeszwo tylko w temacie:D:D:D

Gość gość
fajny ten pomysl z wychodzeniem z domu w gniewie. Tylko musiałabym jakoś ogarnąć temat by kochanek się nie dowiedział, że jest tylko kochankiem. Jest sporo młodszy i mógłby nie zrozumieć, że "nie chodzę z nim".

Gość gość
no ej gościuniu gdzie można przeczytać twoje tematyczne wymiociny :D:D:D

Gość gość
właśnie trole wypad z tematu, piep/rzycie głupoty nie na temat ,wykłócacie sie nie wiadomo o co.

Gość gość
Do Gościa , który zarzucił mi brak nawet jednego wpisu w temacie O to wklejki które potwierdzą , że jednak nie masz racji. Pisałam z gościa godz. 15:04 wczoraj Na pewno są faceci, którzy zdradzają a do tego awanturują się i szukają byle pretekstu aby dodatkowo poniżyć jeszcze swoją żonę i wybyć do szmaty a do te trwonią kasę na kochankę.

Gość gość
A to druga moja wypowiedź w temacie gość 2017.02.14 Mój mówi, że jedzie do kupla bo akurat gdzieś mu się auto rozwaliło zawsze to ponad 200km i on jako dobry kolega musia jechać. Zdradza mnie ale i tak zawsze wraca bo gdzie mu będzie lepiej. Ten mój wpis również jest w temacie więc co za ból d**y masz?

Gość gość
zamknijcie pyski ciule

Gość gość
To ja zalozylem ten temat ! Ogolnie nic nie macie do powiedzienia a na 5stron juz zeszlo wam rozmow. Temat byl: CO POWIEDZIE ZONIE ZEBY WYJECHAC NA CALY DZIEN 350km !!!! Jedynie co sie dowiedzialem -klotnia Nikt nie ma nic wiecej do powiedzienia?

Gość gość
jaja ci powinni urwac pajacu

Gość gość
Zapewne liczyłeś, że pojawi się tu kilka kochanek , które zaczną opowiadać jak ściemniają ich kochankowie. Do tego opisywać swoje doświadczenia z nimi w łóżku a przede wszystkim podawać adresy mailowe. Przeliczyłeś się

Gość gość
Na 100% słowo kochanka jest Ci bliskie tylko w pisowni. Bo facet , który ma kochankę nie zadaje takich pytań tylko działa.

Gość gość
Powiedz żonie że chcesz jechać do kochanki, ona cię wywali z domu i będziesz mógł już na zawsze zostać u tamtej :)

Gość gość
Ludzie nie potrafią pisać na temat. Nie wiem co powiedzieć, dobra odpowiedź była ta z kłótnią.

Gość gość
Do romansu trzeba dwóch osób. Może kochanka ma szansę wyrwać się do ciebie..