Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem kobiet szczególnie swojej

Polecane posty

Gość gość

byliśmy na filmie o Greyu, szła tam cała podjarana, no to jak przyszliśmy do domu to jej związałem ręce, nadal była podjarana, potem sprałem jej tyłek pasem za karę, tu już płakała jak idiotka, wyrywała się, ale myślałem, że się droczy, no to ją spenetrowałem od tyłu, łatwo weszło, więc nie wiem, czemu się wyrywała, skoro jej się podobało, potem zaczęła na mnie bluzgać, dostała histerii, kobieta to jednak słabe stworzenie, jesteśmy teraz umówieni na kolację, ale nie odbiera, dostała ode mnie drogi wisiorek, nie wiem, nie potrafię za nią nadążyć wcale, myślę nad homoseksualizmem, bo to nie pierwsza sfochowana histeryczka, z którą się zadaję:(

a ja Ci powiem że jesteś skończonym idiotą. Nie przyszło ci do głowy, że może jednak jej się nie podobało i zamiast przyjemności sprawiało jej ból??!!

Gość gość
hm, nie rozumiesz bdsm lifestylu, jeśli tak piszesz poza tym sama tego chciała ale przemyślę, co powiedziałaś chociaż musiało jej się podobać, skoro była mokra, więc udawała, że jej się nie podobała ale po co? kto zrozumie kobiety

Gość gość
autorze, jesteś zerem!