Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak z wami rozmawiać?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Jestem 20-letnim facetem, moje zainteresowania powiedziałbym, że są typowo męskie, do tego jestem małomównym i wstydliwym introwertykiem, przez co kompletnie nie mogę odnaleźć się w dyskusji z kobietami. Myślę, że zainteresowania mają tu duży wpływ, bo o czym poza pracą/edukacją i jakimiś bzdetami typu "jak ci minął dzień" mogę rozmawiać z kobietami kiedy moje zainteresowania to matma, informatyka, fizyka, astronomia, podnoszenie ciężarów, trening siłowy, motoryzacja i sporty zimowe? ;( Jeszcze gdy rozmawiam z jakąś znajomą, w której nie upatrywałbym potencjalnej partnerki to jakoś to wychodzi. Nie mam też problemów z wyglądem, jak przypuszczam, bo często wymieniam się miłymi spojrzeniami z obcymi kobietami i miałem pare sytuacji, w których to same kobiety zaczynały ze mną rozmowę w celu...hmm jakby to nazwać...flirtu? I oczywiście czasami wystarczyło mi się odezwać, żeby wszystko zepsuć ;D Także pozostawiam pytanie - o czym i w jaki sposób taki delikwent jak ja może z wami rozmawiać?

Gość gość
Chrystus Cię poprowadzi i wskaże drogę.

Gość gość
Zaufaj Panu już dziś... 🖐️

Gość gość
Filmy, ksiązki, podróże, przyroda. Jeśli chcesz kontaktu z kobietami, to musisz rozszerzyć swoje horyzonty, a nie tylko "mam takie a takie zainteresowania i nic wiecej mnie nie obchodzi".

Gość gość
W sumie mądrość rozmowy polega na tym, że człowiek potrafi dopasować się do każdego tematu. Oczywiście że nie będzie omnibusem w każdej dziedzinie, ale cóż za problem pogadac własnie np. o pogodzie, filmach, muzyce, polityce, nawet jak ma sie takie zainteresowania jak Ty. A jesli tak bardzo skupiłes się na tym żeby rozmawiać o matmie, fizyce, ciężarach, astrologi, to szukaj tych dziewczyn własnie tam - na forach czy kółkach tematycznych, na siłowniach itd.