Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość od homocwela która sieć kin jest lepsza

Polecane posty

Helios, Cinema city, Multikino, czy Cinema 3D? Ja na szkolne wycieczki wiele razy do kina jeździłem i kilka razy byłem w kinie Helios w magnolia park we Wrocławiu i również kilka razy w kinie Cinema city w CH korona we Wrocławiu byłem sporo razy w kinie a ty mnie nazywasz wsiokiem ps i zawsze jak w centrach handlowych we Wrocławiu i Opolu (to są duże centra handlowe) zawsze odwiedzę McDonald's KFC oraz burger king a książki kupuje w empiku

Gość od homocwela i ubieram się w takich samych sklepach jak ludzie w dużych miastach bo jak jestem w centrach handlowych we Wrocławiu i Opolu to zawsze sobie tam ja i siostra Oraz matka kupimy ciuchy i buty a ty dalej masz mnie za wsioka ps ja wiele razy na szkolnych wycieczkach byłem w teatrze kilka razy w teatrze we Wrocławiu i nawet w operetce i teatrze muzycznym byłem ba nawet kilka razy we Wrocławiu tramwajem jechałem a ty dalej masz mnie za wsioka...

Gość gość
Up

Gość gość
bo wsiokiem jesteś i jak wiele razy ci mówiono, nie ma do tego nic fakt, że mieszkasz na wsi. jesteś po prostu strasznym mentalnym wsiokiem, prostakiem i nieukiem

Gość gość
Przecież nie jestem Wsiokiem bo wiele razy byłem w kinie i teatrze!!!

Gość gość
Ty mu o zupie, a on o d0pie :o on tego nigdy nie pojmie; jest zbyt ograniczony

Gość od homocwela jakim prawem ty Mnie oceniasz skoro mnie k***a nie znasz nie wiesz co ja czuję i co ja myślę i niby skąd taki z choinki urwany ćwok może wiedzieć czy jestem prostakiem czy nie skoro ty mnie wcale nie znasz ps i nie jestem ograniczony ani nie jestem prostakiem gdybym był prostakiem to bym słuchał disco polo ale nie słucham i zadba osobą która mnie nie zna i nie wie co ja myślę nie będzie mi wmawiać że jestem prostakiem bo nie wiesz co ja myślę głupku skoro jestem prostakiem i burakiem to podaj powody dlaczego skoro piszesz to uzasadnij

Gość gość
dajesz temu dowody dzień po dniu od dłuższego już czasu. Tak samo zresztą jak poważnego ograniczenia intelektualnego. I NIKT z kafe nie ma co do tego wątpliwości

19:10 Niby kto nie ma wątpliwości co podaj mi nicki osób? Jak na razie to tylko ty się na mnie uwziąłeś głupku ps pytam się jakim prawem ty mnie oceniasz skoro mnie nie znasz no jakim prawem?

Gość gość
Bandziorek gość ma rację. Jesteś tępym wsiokiem :D🖐️

Gość od homocwela nawet fakt że wiele razy byłem w kinie i teatrze nie zmienia wg ciebie faktu że jestem wsiokiem tak?

Nawet kino i teatr nie zmienia faktu że jestem wsiokiem? Za sześć minut idę na świat według kiepskich brać przykład z ferdka i tak go biorę bo siedzę na bezrobotnej du/pie przed telewizorem :D

Idę oglądać kiepskich!!!

Gość gość
Up

Gość gość
tylko gdzie ty taką halinkę znajdziesz, która cię będzie utrzymywać...

Gość gość
Up