Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłem, że te kobiety, które zgrywają najbardziej porządne...

Polecane posty

Gość gość

są najbardziej puszczalskie... z uśmiechem na ustach słucham dziewczyn, które mówią mi jakie to one porządne są, podczas gdy nie wiedzą o tym, że wiem o ich ekscesach życiowych, do których mają jakaś dziwną amnezje... :P Przykład z wczoraj, gadam sobie z jedną i ona do mnie z tekstem, że w ogóle nie pije alkoholu i NIGDY nie piła, zapomniała przy tym, że kilka lat temu mówiła mi, że lubi na imprezach wychlać :D OK, może i nie pije, ale na pewno kłamie, a kot by chciał się wiązać z kłamcą? Jesteście kobiety żałosne nie dziwie się, że nasz naród wymiera bo faceci nie chcą mieć z wami dzieci, bo istniej zbyt duże ryzyko, że zdradzicie i wmanewrujecie w wychowanie cudzego dziecka! Gratuluje wymierania rasy białej. :)

Gość gość
Rozumiem niechęć do kłamstw, ale nie rozumiem łączenia kłamstwa lub amnezji związanej z alkoholem ze zgrywaniem porządnej przez puszczalską. Każdy kiedyś był w gimnazjum, liceum, technikum lub na studiach i swoją przeszłość większość ludzi jednak ma. Dzieci kiedyś dorastają i przestają się tak podniecać tym, co zakazane lub źle widziane. To, że dziewczyna piła na imprezach, jeszcze nie oznacza, że się puszczała na prawo i lewo. Powinno się też pamiętać, że niektórzy ludzie szybciej mówią niż myślą, więc nie przeinaczają prawdy celowo, lecz robią to kierowani silnymi emocjami wskutek swojej własnej impulsywności.