Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xemiliaaa11

Pominięta tabletka w 3. tygodniu, Yasmin

Polecane posty

Gość xemiliaaa11

Kochane pomóżcie. Ostatnio w sobotę przyjęłam tabletkę po 20stej (o 19 zwykle mam alarm). W niedzielę zapomniałam i w poniedziałek przyjęłam zapomnianą o 10 i kolejną standardowo o 10tej. Czyli w gruncie rzeczy tabletka została przyjęta za późno o około 14-15 godzin. No i tutaj zaczyna się dramat, bo przyznam, że w weekend współżyłam z chłopakiem kilka razy z finiszem we mnie, w tym też w niedzielę wieczorem. Na odstawienie tabletek już za późno, do końca opakowania zostały mi 2 tabletki. Nie mam kolejnego opakowania, to ostatnie jakie mam, a do ginekologa nie mam możliwości umówić się w tym tygodniu żeby zacząć od razu następne opakowanie. Jaka jest szansa, że zajdę w ciążę jeżeli normalnie po skończeniu opakowania zrobię standardową 7-dniową przerwę? Nie jestem na to gotowa, strasznie to przeżywam, tym bardziej, że dzisiaj na brzuchu poniżej pępka wyskoczyły mi jakieś czerwone żyłki i totalnie świruję. Pomocy!!!

Gość xemiliaaa11
*przyjęłam standardowo o 19, nie o 10.

Gość gość
ulotkę poczytaj!!

Gość gość
taaa te żyłki to pewnie ciąża,trzy dni po zapłodnieniu ta już ma objawy...przeczytaj ulotke

Gość xemiliaaa11
Ty mi tu nie gadaj o zapłodnieniu żadnym!!! Prosiłam o pomoc, a nie o hejty, mam obawy więc się nimi dzielę. Gdyby w ulotce było coś napisane na ten temat to nie pisałabym tutaj.