Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja3030

walentynki 2017

Polecane posty

Gość Alicja3030

Witam, byliśmy razem do dziś. Nie pytam Was o to czy wracać do kogoś takiego, bo to jakby strzelić sobie w łeb. Po prostu. 5ty dzień choruję na grypę. ,,Mój" przeuroczy - i z dniem dzisiejszym BYŁY ( po 5 ciu latach) facet, każdego dnia dzwonił, do dziś zapewniając o ,,miłości" ( mniej więcej do godziny 18stej - kiedy to dzwonił jadąc do pracy, az do 20.30 gdy to ja zadzwoniłam i ....zonk. Nagle dziś bardzo się spieszył, że niby nie będzie już dostępny na necie,potem szybko skończył. z ciekawości zadzwoniłam- tel był zajęty. Gdy oddzwonił po tej rozmowie, zapytałam, czy to znaczy że wybiera się gdzieś, usłyszałam ,,tak na dzikie baby, a co ty myślisz, że mam w domu siedzieć, jak ty nie możesz nigdzie wyjśc?! " SZOK, naprawdę. Postawcie się w takiej sytuacji... Rozłączyłam się, dobrze, ze mam grypę, bo wyszło jaki to koleś. Dotychczas mówił, że wieczorami wpada jego kumpel i grają w rzutki...Słuchajcie, on będzie to chciał jakoś rano odkręcić ( o ile wieczór się nie uda)... Co radzicie? Odebrać i odwalić aż mu w pięty pójdzie czy zablokować od razu? Pozdrawiam i życzę czujności w szybszym demaskowaniu ludzkiej podłości Mimo wszystko DOBRYCH WALENTYNEK !!!!

Gość gość
Ciezka sprawa, mysle, ze tak sie nie zachowuje mezczyzna, ktory kocha...

Gość maxaaaaa
nie mam słów....

Gość gość
Na dzikie baby-czyli pol zartem, pol serio

Gość gość
a co to znaczy pól zartem pół serio?

Gość gość
normalnie gentelmen...straszny pusty debil.