Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hexe Hex Fioletowe Plecy

Najważniejsze, aby Majka czuła się swobodnie!

Polecane posty

Gość gość
"I mi sie to podoba, ta sztama, ilez mozna miec kose, przyjazni byc nie musi, ale pomiedzy przyjaznia a nienawiscia jestsporo miejsca i opcji, w tym min ''sztama''. xxx Ciekawe gdzie u ciebie jest miejsce na zwykłą, ludzką przyzwoitość? Bo chyba nie starczyła na nią miejsca. Do rodziny Noxy też się wybrać nie zamierzasz, choć chwaliłaś się że potrafisz ich zlokalizowac. Do wyzwisk to zawsze byłaś pierwsza do pomocy ostatnia

Gość gość
noxelka noxelia nox noxa

Gość gość
ile ta ich sztama potrwa tydzień? dwa? że noxa sie w takie gierki dziecinne bawi to zrozumiałe z jej iq ale od kciuka możnaby wymagać nieco więcej, obie są ostro debilne

16.16 zatem nie ma o czym dyskutowac, skoro w twoim bardzo waskim slowniku jest miejsce tylko na sciagniety z hameryki zwrot ''hejt'' :O xxxxx kazdy moglby zlokalizowac, to, ze ja mam blisko do niczego mnie nie zobowiazuje.

i ktos taki bedzie mi mowil o przyzwoitosci? serio ? :O xxx nie wiem ile to potrwa. jest sztama, kochac sie nie musimy, stanelo na tym, ze mozemy rozmawiac i nie obrzucamy sie wyzwiskami. i tyle.

Gość gość
Nox, i jak tam? Powiedziałaś matce? Spotkałaś się z W.?

Gość gość
kciukiem kiedy zrobisz sobie kolczyka w peezdzie? i czy chcesz go mieć do porodu?

Gość gość
"W." - tzn mam na myśli Wojtka

i o co chodzi z tym wojtkiem> juz mi iles razy mignelo to imie przy wertowaniu stron. niech mi ktos wytlumaczy!

Gość gość
jak zwał tak zwał, do porodu będziesz robić sobie ten kolczyk? ale ty jesteś zdrowo j*******a :D

Gość gość
wojtek to nowy fagas noxy

Gość gość
kazdy moglby zlokalizowac, to, ze ja mam blisko do niczego mnie nie zobowiazuje. x Nie każdy kto nie zna tamte rejony, to po pierwsze. Ty masz możliwości o czym się pochwaliłaś podczas ostatniej awantury z Noxą. W zgłaszaniu rzekomego znęcania się Noxy nad zwierzętami, to szybko znalazłaś właściwy adres. Szkoda że nie jesteś taka pomocna jeśli chodzi o pomoc swojej chorej koleżance, z którą ty akurat ty byłaś najbliżej bo znałyście się w realu. Wszytko u ciebie to jedynie pozory, również ta kreacją na wielką psią samarytankę na fejsie

Gość gość
obie chore psychicznie, po takiej dawce pomyj które na siebie obie wylały teraz dzwonią do siebie i słodko pierdzą o kafeterii :D można upasc nizej?

Gość Ej Maria
jeśli masz tak jak ja, krzycz la la la! :classic_cool:

Gość gość
obie chore psychicznie, po takiej dawce pomyj które na siebie obie wylały teraz dzwonią do siebie i słodko pierdzą o kafeterii smiech.gif można upasc nizej? x Nie można :D to jest i tak do czasu..

Gość gość
Nie można smiech.gif to jest i tak do czasu.. x to wytłumaczysz mi ich logike? jaki jest k***a sens sztame zawierać jak wiadomo że za tydzień, dwa znowu bedzie wielka wojna? i one same to wiedzą, k***a przecież to jest poziom przedszkola serio, dzieci tak sie bawią :D

Gość gość
no tego kolczyka w peezdzie to robisz sobie chyba do poczęcia dziecka a potem porodu kciukiem :classic_cool: tak sie zbiegło poczynienie dziecka z kciukiem w peezdzie z tego co pisałaś

Gość gość
16.33 milo mi, ze jako w twoich oczach ja nedzna kreatura jednak jestem kims na kogo milo sie marnuje czas slwedzac moj profil... o jedno prosze, nie mysl sobie, ze jesli o czyms nie pisze, to tego nie ma, nie zobowiazuj mnie do niczego, bo jesli masz odrobine mozgu wiesz, ze sprawa u noxy jest skomplikowana a mi ostatnie na czym zalezy, to zeby ja znowu ktos pobil x A to ostatnio to miały być tylko takie żarty, łącznie z zastraszaniem Noxy że napiszesz do Wicia? :D :D ty faktycznie masz coś z łbem :D Zbyt skomplikowana sprawa aby jechać do rodziny Noxy z informacją jej co się u niej dzieje. Lepiej obserwować jak ją leje i czekać aż ją zabije. Miodzio. Takie koleżanki to ze świecą szukać :D [cool[

Gość gość
o tym kto jest bardziej lubiany na kafe :D k***a zaraz klękne ze śmiechu, weżcie jeszcze zabiegajcie obie debilki o względy naczela :D hahaha co za dziwadła cyrkowe hahaha

Gość gość
nie znam reksa ogólnie nie słucham peszkowej, ale "ej maria" wyjątkowo mi się podoba

Gość gość
wysyłać do wicia potrafiłaby żeby noxe zabił ale żeby jej pomóc to już do matki jej nie pojedzie nie wyśle ani nic

Gość gość
o tym kto jest bardziej lubiany na kafe smiech.gif k***a zaraz klękne ze śmiechu, weżcie jeszcze zabiegajcie obie debilki o względy naczela smiech.gif hahaha co za dziwadła cyrkowe hahaha x x :D one muszą być wyjątkowo samotnymi lochami :D