Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hexe Hex Fioletowe Plecy

Najważniejsze, aby Majka czuła się swobodnie!

Polecane posty

Gość gość
zupe na jutro ugotować x dla wita?

Gość gość
aaaa, to moge powiedziec, ze zrobilam wiecej. bo ile wiad wyslalam, to nie zlicze, fakt, tylko do jej ojca jeszcze nie napisalam, ale raz noxa napisala, ze mogloby to komus zaszkodzic, dziadkom i tu blokada z mojej strony x Tak ci Noxa napisała a ty jej uwierzyłaś? :D Ojciec to facet i mógłby po męsku denfinitywnie zakończyć sprawę Wita. Na dobrych chęciach piekło wybrukowano

Gość gość
"Liczyłam na uczciwą odpowiedź, ale jak zwykle otrzymałam pustosłowie i czczą gadaninę. No cóż, rozkręcasz sie jedynie przy wyzwiskach, wtedy nic nie stoi na przeszkodzie jak wywalanie prywaty i gadce o brudnej doopie Noxy. Normalne zjawisko u ludzi twojego pokroju. Kończę, szkoda na ciebie marnować czas lapka.gif" x Gościu, to Ty jesteś tym co kiedyś pisał pod pseudonimem "jedną nogą w rowie"?

Gość gość
Gościu, to Ty jesteś tym co kiedyś pisał pod pseudonimem "jedną nogą w rowie"? x Nie jestem. On tutaj już chyba nie pisze. Niejednokrotnie tutaj pisałam, ale ja głównie uzeram się z Kciukiem :D Do miłego

Gość gość
''bo stac ja MIMO WSZYSTKO na lepszego faceta, takiego, co by ja traktowal jak ksiezniczke, wszak kazda potwora ma swego amatora, no nie?'' x typowa kciukiem, musiała bić noxie szpile że jest z niej potwora :D haha widzicie to?

Gość gość
"Glania dziś Idę się spotkać z kimś kogo nie znacie tutaj i ma tak zostać" x z w.? :P jeśli tak to powodzenia ;)

Gość gość
wszak kazda potwora ma swego amatora, no nie?'' x x hahahahaha dop*********a jej jak zwykle hahahahaa leże :D

Gość Glania
Może tak może nie, w każdym razie dzięki gość :D Nie przejmuję się docinkami, najważniejsze jaka jestem naprawdę i jaka się czuję i jaką mnie postrzegają osoby, które są blisko i prawdziwie. Lecę, narx. :)

Gość Finlandia_w_Szklance
gdybym mieszkała w Poznaniu to pisałabym do matki noxy i pojechała tam z dowodami, najwyżej by mnie nie wysłuchali ale ja to ja:D

Gość gość
Jedną nogą akurat nie przepadał za Tobą kciukiem. Zawsze wyśmiewał Twój narcyzm i perfidię, zwłaszcza w stosunku do Nox. No i nie zostawiał suchej nitki na Twoim wyglądzie ;>

Gość gość
przecież twój maciejaszek wygląda jak gej i to jeszcze ten pasywny

Gość gość
:D

Gość gość
po chooy ci ten kolczyk na pipie skoro zamierzasz zaciążyć? to jest debilizm

Gość gość
Adam Lambert? Maria, wstydź się. Już pal sześć, że gej, ale to jest przegięta, metroseksualna c.i.o.t.a. Mnie z gejów podoba się najwyżej Richard Chamberlain za czasów " Shoguna". :P

Gość gość
smrud

Gość gość
smrud