Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hexe Hex Fioletowe Plecy

Najważniejsze, aby Majka czuła się swobodnie!

Polecane posty

Gość Glamia
Ale powiem wam, że Wojtek ma smaczniejszy oddbyt, Wit nie dbał o higienę i zawsze miałam przez niego gorzki posmak kału na języku...

Gość gość
używając imion musze pisać wylogowana bo nie wiem jak inaczej tak faceci z małymi mnie brzydzą tu mnie macie, głęboka ze mnie istota ale jak facet ma wyjątkowo małego to mnie brzydzi po pristu mnie to brzydzi i kojarzy mi się z dzieckiem i pedofilią, każdy mój eks miał dużego tylko takie są ok

Gość Glania
aż muszę drugi pakiet smsów zakupić dawno nie pisałam z nikim aż tyle a na spacerze usta nam się nie zamykały uwielbiam ludzi z którymi jest o czym rozmawiać uwielbiam rozmawiać

Gość kciókiem
Michał to bardzo poczciwy człowiek, nie każdy byłby w stanie wychowywać dziecko kolegi żony z pracy jak swoje. ;)

Gość gość
gość dziś Podejrzewane rozwinięcia scenariusza serialu: x 5 - Noxia będzie się spotykać z Wojkutachem, który okaże się szołapowym onanem jak Sławuś i nie będzie umiał hardkorowo zerżnąć naszej bohaterki, wtedy pojawi się wyluzowany, emerytowany woodstockowiec Syn Mamy i wyłomocze ją penem w kapę i równocześnie jednym ze swoich dildosów w żopę (niewykluczone że innego dildocha włoży w swoją żopę, taki będzie wyluzowany i alternatywny). oczywiście 4 razy jednej nocy. Nox jednak stwierdzi że brakuje jej soczystego lepa w ryj i siarczystego skopania po żebrach, wtedy pod koniec kolejnego sezonu pojawi się w serialu białoruski wiking Vitaly i niczym dzielny rycerz przybędzie uzupełnić braki Anny :P

Gość gość
Noxelia dalej sprzedaje swój związek, zero prywatności, zero poszanowania dla czegokolwiek

Gość gość
taki mikroflak jaki ma keller to żadnej kobiety by nie zadowolił, to tak samo jakby zrobić sobie dobrze palcem

Gość gość
Anka kilka stron wstecz wiele osób pisało że trzyma kciuki poczytaj.Witek zawiódł nie pierwszy raz i nie ostatni bądz silna walcz o siebie i swoje szczęście ,swoje rozumiesz a nie usczęśliwiać Wita.

Gość gość
Czy Wojci/pa i Witobaba wezmą Noxelię na 2 baty? A co myślicie, żeby oni zamieszkali razem i żyli w trójkącie?

Gość gość
Nox, daj spokój, nie tłumacz się temu zdebilałemu hejterowi, bo ten kretyn zwyczajnie trolluje. I jest to facet, nie kobieta. Sam wczoraj pisał, że wysłał Witowi info o Wojtku, skriny itd. a dziś specjalnie Cię podpuszcza kłamliwym tekstem o prawdziwej miłości z Witem, bo za spokojnie na topicu, a troll potrzebuje emocji.

Gość gość
to ja już nic nie mam pisać? izie już tyle nagadałam a i tak mnie nosi z emocji :D nie każdy "tam" jest taki uwierz mi, niejeden mi tam rękę podawał albo przelewał daną kwotę żebym nie musiała dłużej siedzieć. a wtedy mina witka bezcenna.....

Gość gość
gość dziś taki mikroflak jaki ma keller to żadnej kobiety by nie zadowolił, to tak samo jakby zrobić sobie dobrze palcem x Chyba raczej wykałaczką :o

Gość gość
Aniu, czy Wit cię kochał w pochwę? Bo podobno tylko tak jesteś w stanie osiągnąć orgazm...

Gość Glania
warickie to moje życie nie? i wariaci mnie otaczają, nic nie jest jak powinno ale i tak jest git w kocu i tak wszyscy pójdziemy w piach i eter więc też zbytnio nie ma co się przejmować

Gość gość
przecież keller zawsze pisał tylko o córkach, ten jego syn to przybrany rozumiem? :D

Gość gość
Kciuk zdajesz sobie sprawe że przydałoby się ogarniać i odstawiać leki pomału jak chcesz dziecko

Gość gość
naczel homocwelu

Gość gość
Anka, ty tępa, niereformowalna prostytutko. Pierwszy dzień i już sprzedajesz wszystko o Wojci/pie, że mieszka 15 minut od ciebie, co lubi, gdzie cię zaprosił, że ma loki i psa, no żenada... Mam nadzieję, że go znajdą i napiszą mu, że c****es lizał ciipę, a ty okradłaś matkę i Tomusiakowi aparat fotograficzny. Za karę Wit okradł ciebie.

Gość gość
Finlandia_w_Szklance dziś ja mysle że Wojtek dostanie wpiertol od Witalija x a ja myśle Finke,że mogłoby być odwrotnie i to chudy loczek Wojtas mógłby nawalić Witowi. Wit niby duży ale to spasiony, spocony cielak, a beblanie Noxy że wszyscy się go boją bo ma mocny uscisk dłoni należy między bajki włożyć. To jest regularny damski bokser, a tacy przeważnie w zderzeniu z innym facetem okazują się miękkie faje. ;-)

Gość gość
Nie da sie naprawic co ci powie ze pojedziecie tylko innym razem ale trzeba kasy nazbierac a to czasu nie ma a to inne wydatki obiecanki cacanki i potem pach wit znów gdzies byl albo z kims i kasy nie maaaa

Gość gość
Nie wywaliła póki co jakiejś prywaty o nim, ale faktycznie lepiej żeby oszczędziła szczegóły.

Gość Pan Kalafiorek
Homogorzałek homocwelu do homogazu i spać mi tam !!! A od rana wpiertalaj chlebek z daturą !!!

Gość gość
znów czub sraczelnik rozwala top

Gość Pan Kalafiorek
Noxelia zapukam do twych drzwi i cię zerżnę kalarepą !!! A potem będziemy wpiertalać chlebek z daturą !!!

Gość gość
pamiętam jak pisała że Tomusiaka wywaliła razem z Witem za drzwi gdy do siebie wrócili z Wojtkiem może być to samo

Gość Pan Kalafiorek
Ichrzty kuhrwa Kołbuc miernoto ty , ja cię dorwę i przerobę na mortadelę ze Zwirblisem w pakiecie wy kuhrwy domowe wy !!!

Gość Glania
dam znać Ina, ja chyba połowy postów nie czytam za szybko lecicie z tym a ja cała w emocjach jeszcze cały dzień nie jadłam z tego wszystkiego teraz emocje schodzą to głodna jestem :D nie wiem co by tu zjeść żeby w cycki nie poszło