Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hexe Hex Fioletowe Plecy

Najważniejsze, aby Majka czuła się swobodnie!

Polecane posty

Gość gość
HAHAHAHAHA!!!!!! facet ją robi w chooya, okradł ją, oszukał, traktuje ją jak śmiecia... a ta jeszcze posłusznie chce mu dac doopy :D:D:D ty DEBILKO!!! ogarnij się w końcu i zastanów się co ty robisz

Gość gość
Oj Noxa i za takie glupie postepowanie znowu cie zgnoja bo nic nie robisz.

Gość Glania
Wojtek mi napisał że tak bardzo mu się podoba że jestem w jego typie cały czas mi smsy odpisuje tak szybko jak to pogodzić z tym że może witek przyjdzie jeszcze dziś pisze mi jaka ładna jestem jak się fajnie gada nie sądziłam że ktoś jeszcze tak będzie o mnie myślał czuję się idealnie

Gość gość
Ciekawe czym go ukarałaś? Chyba tym że za mało kasy na koncie zostawiłaś. :O a o koledze to mu nawet nie wspominaj, bo tak cię zleje że popamiętasz. Jeszcze jego nastraszy i skończy się ta znajomość.

Gość gość
W takim razie dobranoc.

Gość gość
wiesz że wit traktuje cię jak darmową dzi/wkę? jak zwykły materac do roochania? dobrze ci z tą myślą? wiesz, że jak mu dasz doopy to znowu będzie to samo? zresztą kur/wa, niech wysyłają te skriny, bo ty sama od niego nie odejdziesz, a jak matka z ziętkowskim się dowiedzą o wszystkim to nie pozwolą na to by ta ruska świnia u ciebie pomieszkiwała

Gość gość
Glania dziś Wojtek mi napisał że tak bardzo mu się podoba że jestem w jego typie cały czas mi smsy odpisuje tak szybko jak to pogodzić z tym że może witek przyjdzie jeszcze dziś pisze mi jaka ładna jestem jak się fajnie gada nie sądziłam że ktoś jeszcze tak będzie o mnie myślał czuję się idealnie x No i co z tego że pisze, skoro i tak żadnych wniosków z witem nie wyciągnęłaś. ŻADNYCH. Zawracasz niepotrzebnie chłopakowi doope. Jeszcze go na zemstę knura narażasz.

Gość gość
screeny lecą do Wita :classic_cool:

Gość gość
Ten wojtek cię adoruje, bo mu się podobasz, a wit prawi ci komplementy tylko dlatego abyś dała mu dziś doopy - jak ty możesz brać to na poważnie? To zwykły blef abyś mu się dziś nadstawiła. Rusek ma cię totalnie gdzieś, nawet gdzieś ma to czy masz za co żyć, woli towarzystwo kolegi niż twoje, a ty mu jesteś potrzebna tylko po to aby mógł sobie spuścić z krzyża. Ty nie jesteś jego dziewczyną, ty jesteś jego zlewem na spermę.

Gość gość
piszcie do ziętkowskiego, że ma przyjść do niej rusek !!!!!!!!

Gość gość
No tak, Wicia pisze słodkie sms-ki, a ta już zapomniała o wszystkim co jej zrobił. Ciebie jest prościej przekabacić niż 5-letnie dziecko. Twoja naiwność jest CHORA.

Gość gość
terz wiem że przyjdzie bo igor go nie prznocuje bo jego żona wariuje a ja się jej nie dziwię ale jak będziemy to robić to ja będe myśleć o wojtku kara tkwi w duszy to będzie jego kara jego piekło dziś a nie ma nic gorszego na ziemi niż to.....

Gość gość
jak dziś go wpuścisz to jutro będziemy pisać do wszystkich znajomych twojej matki :)

Gość gość
kciuk, weź jej coś powiedz żeby nie wpuszczała witobaby, plis... :O

Gość gość
to muszę piwo wypić mam owocowe ale mocne niby inaczej nie dam rady po tych krzywdach skoro ma przyjść i wielce chce ale dalej nie wiem co będzie nie może być niczego pewien bo ten spacer psiaki i kino w niedziele .....

Gość gość
up

Gość gość
I co z tego, że nie ma gdzie przenocować? Twoje mieszkanie to noclegownia czy jak? Kasę ma, to niech idzie sobie do jakiegoś hotelu czy gdzieś.

Gość Ziętkowski z Daturą
Proszę nie pisać bo myje rączki w mydełku " Fa " w kształcie penisa

Gość gość
Pytam się po co go w ogóle wpuszczasz skoro nie chcesz? Czego Ty się boisz? Przecież to Twoje mieszkanie. Wit ponoć klucze ma, tak? To zamknij się i włóż klucz. Udawaj że śpisz.

Gość gość
dla niego to nie będzie żadna kara, tylko nagroda, bo mu nadstawisz zada aby sobie ulżył, już się głupio nie tłumacz

Gość gość
"Ten wojtek cię adoruje, bo mu się podobasz, a wit prawi ci komplementy tylko dlatego abyś dała mu dziś doopy - jak ty możesz brać to na poważnie? To zwykły blef abyś mu się dziś nadstawiła." x daj spokój, ta bezmózga idiotka wszystko łyknie

Gość gość
a wiesz, ze on cię zleje jak go wpuścisz? :D przecież od wczoraj czy tam od przedwczoraj wysyłają mu skriny o wojtku i piszą że masz nowego gacha rozumiem, ze znowu tęsknisz za wpier/dolem skoro chcesz go wpuścić? :D

Gość gość
i piszą mu, że masz nowego gacha*

Gość gość
wit już na pewno sprawdzał mejla nie raz przez ten czas serio nie boisz się wpier/dolu?

Gość gość
Majka mnie zgwałciła

Gość gość
Hihihi wirobaba skopie noxę :)

Gość gość
Wit już kwiczy pod noxeliną

Gość gość
Martwe świnie też kwiczą, szczury piszczą, majka szczeka a wit wyje.

Gość gość
Co wy pyplacie Czapczury :o