Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiekawskaNiesamodzielna

W jakim wieku i okolicznosciach wyprowadziliscie sie z domu?

Polecane posty

Gość CiekawskaNiesamodzielna

Ile mieliscie lat i dlaczego? Tzn. studia, malzenstwo, praca ?

Gość gość
No dlatego, że mieszkanie po rodzicach było wolne i kazali mi tam mieszkać to mieszkałam. Rodzice mają dom, ale mały, jak wróciłam po studiach już mnie nie chcieli. Miałam 24 lata wtedy. Potem wyszłam za mąż i teraz mieszkam na takim osiedlu domków,dom na razie nie jest nasz, tylko rodziny męża. Tam mieli mieszkać jego krewni, ale się zdecydowali na emgrację i raczej nie wrócą. Mieszkanie rodzice sprzedali, bo brat chce w innym mieście

Gość gość
Niestety dopiero po 30... Moj facet wynajal mieszkanie i teraz na wynajętym mieszkamy, bo żadne z nas nie ma mieszkania. Jakbym dłużej miała mieszkać z rodzicami to chyba juz lepsze samobójstwo. Nawet teraz jakbym miała do nich wrócić to juz lepsza śmierć chyba... Mam dobrych rodziców ale i tak psychicznie juz wysiadalam..

Gość medeah_
16 lat miałam jak rodzice się rozwiedli i wyprowadziłyśmy się z mamą. A 17 jak mama się wyprowadziła do swojego faceta. Zostałam sama najpierw na wynajętym, później na swoim, jak miałam 21 lat. Nigdy nie wyszłam za mąż, mieszkam sama.

Gość gość
Skąd mialas mieszkanie w wieku 21?

Gość medeah_
Dostałam. Przecież oczywiste, że sama sobie nie kupiłam 65-cio metrowego mieszkania w centrum miasta.