Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża ?

Polecane posty

Gość gość

Witam 10 dnia cyklu kochałam się z moim mężczyzną dziś jest 20 dzień cyklu bolą mnie opatki piersi mnie bolą lecz nie mam żadnego śluzu cykle mam nieregularne ponad 30 dni na test za prędko... Czy mogę być w ciąży?

Gość gość
Test za 4dni z porannego moczu jeśli wyjdzie negatywnie, powtórz 19 dnia po stosunku. pozdrawiam.

Gość gość
Opatki objawem wczesnej ciąży ? Ehh nie patrz co cię boli . Palec mnie boli jestem w ciąży? Piersi mogą boleć po owulacji czasem mi też to to przytrafia . Jedyny pierwszy i niepowtarzalnym objaw to brak okresu który może i tak się przesunąć . Jeśli chcesz potwierdzić lub wykluczyć zrób test ciążowy jesteś 10 dnia po więc nie opłaca ci się to robić plemnik żyje w drogach rodnych do 5 dni jeśli masz okresy ponad 30 dni to oznacza że nie zaszłaś w ciążę 10 dnia cyklu Mogły ale nie musiały czekać do owulacji zależy wszystko od sytuacji .

Gość Ikaid
Jeśli nie jestem prawna to nie pisze, możliwość jest ciąży ale te wszystkie objawy nie muszą świadczyć o tym . Zrób test w dniu spodziewanej miesiączki będziesz pewna . A te twoje objawy to wiesz mogą być związane z przebyta owulacja .

Gość gość
zaduzo zresz:-P

Gość gość
Mnie to wkurza ludzie piszą na forum gdzie drugi człowiek może mniej o tych sprawach wiedzieć co myslisz co oni ci napiszą? Idź do ginekologa lub zrób cholerny test ciążowy. Skąd ja mam wiedzieć jak twój organizm zachowuje się po owulacji każdy jest inny . Np mnie nie bolą wgl piersi a moja ku,ynka normalnie 2 tyg narzeka na piersi . Wiec zadaj sobie sama te pytanie .