Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kurn to warszawa czy kijów jest?

Polecane posty

Gość gość

Do jasnej cholery! Jadę wczoraj 9 z wiatraka do centrum i w tym cholernym tramwaju 2/3 pasażerów mówi po ukraińsku! Co to ku/rwa mać ma być? Zacząłem się zastanawiać czy jestem w swoim kraju czy nagle zostałem przeniesiony do jakiegoś Kijowa czy inny Zaporoż :o czy narpawdę nikt nie zamierza z tym nic zrobić? Jest ich coraz więcej z każdym miesiącem!!! A ten posrany pis ściąga ich coraz więcej! Już pracują nad ustawami, która umożliwi im dostęp do socjalu, 500 plus itp.

Gość gość
A przeszkadzają Ci? Mi osobiście nie. Wolałabym, żeby ucywilizować cyganów, którzy w tej samej okolicy kradną, leją się i robią syf. Pewnie bladym świtem jechałeś :P O tej porze żadnemu Polakowi nie chciałoby się wstać do tak ciężkiej fizycznej roboty, jakiej oni gotowi są się podjąć.

Gość gość
a chcesz w,pysk?:-P

Gość gość
Cyganów to w ogóle należałoby wypyerdolić na zbity pysk!!! Ta leniwa swołocz tylko siedzi na socjalu i kradnie! I tak, przeszkadzają mi! To jest Polska a nie Ukraina. Dopóki było ich niewielu było ok, teraz to jest jakiś absurd.

Gość gość
To samo na Ochocie, na Mokotowie. Na Ursynowie ich też coraz to i więcej. Powinni wracać do siebie, wszyscy ci, którzy mieszkają poza Donieckiem i Ługańskiem, bo te dwa obwody to rozumiem, bo tam się toczy regularna wojna, chociaż w sumie mogliby po prostu w inną część kraju jechać. A reszta Ukrainy to zupełnie normalne życie się toczy. Tylko to pazerny naród, kasy chcą więcej.