Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egoistaa

Jestem złym człowiekiem

Polecane posty

Gość egoistaa

Jestem złym i podłym człowiekiem, egoistą. Zasługuję na samotność. Tyle błędów popełniłem, tyle głupot i straconego czasu. Boże, jak mi smutno.

Gość gość
Każdy popełnia błędy. Najważniejsze, że sobie to uświadomiłeś. Teraz spróbuj się zmienić a potem zaświeci słońce.

Gość PANNa K bardzo mila
Boze, ozen sie ze mna! Uwielbiam takich facetów

Gość gość
9:43 Nie jestes zbyt surowy,krytyczny wobec siebie. Nie takie problemy maja inni i wychodza na prosta.

Gość gość
To co zrobiłeś ? Jeśli kogoś skrzywdziłeś to mu to jakoś staraj się wynagrodzić, bo biadolić i wzbudzać współczucie to potrafi każdy. Ale zmierzyć się z krzywdami przez siebie wyrządzonymi, to już mało kto potrafi...

Gość gość
11.52 racja, popieram.

Gość gość
11:13 Moja droga, nie jestem Bogiem :-)

Gość gość
Przeszlosc to przeszlosc, nie ma co do tego wracac - chyba, ze po nauke, bo jesli wyciagniesz wnioski, to ten czas jednak nie byl stracony ;) " To nasze wybory ukazują kim naprawdę jesteśmy" cytujac Dumbledore'a heh :P Na przyszle wybory masz wplyw ;) Powodzenia.

Gość gość
Autorze, chętne zawsze znajdziesz ;-)

Gość gość
Egoisto potrzebujesz egoistki ona postawi cie do pionu. Powiedz mi jak nie wychować syna na egoiste. Czego unikać?

Gość gość
15:32 Wychowanie dziecka to trudna sprawa. Dziecko prędzej czy później popełni jakiś błąd, ale człowiek uczy się na błędach. Moja rada to patrzeć na siebie,jakim jestem człowiekiem. Nie osądzać innych, nie krytykować. Znacznie trudniej jest sądzić siebie niż bliźniego.Jeśli potrafisz dobrze siebie osądzić, będziesz naprawdę mądry -"Mały Książę".

Gość gość
Każdy popełnia błędy. Dobrze, że zdajesz sobie z tego sprawę, bo dzięki temu możesz zmienić siebie. To więcej jak połowa sukcesu ;-)