Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allicjaa

Problem z biernym chłopakiem

Polecane posty

Gość Allicjaa
to sie w takim razie w ogole nie dobralismy, bo ja nie zniose takiego płytkiego seksu na dluzsza mete.

Gość gość
Autorko zrozum, że faceci mają różne upodobania. Jeden lubi zabawy, fetysze i jojczy na kafe, ze jego dziewczyna uprawia seks bardzo przewidywalnie. A ty akurat trafiłaś na przeciwny przypadek, chłop nie lubi udziwnień w seksie i lepiej dla waszego pożycia żebyście ich unikali :D

Gość Allicjaa
ale ja nie potrafie ich unikac calkowicie, bo na dluzsza mete taki zwykly seks nie bedzie dla mnie zadna przyjemnoscia, a meczarnia. Ja mu nawet powiedzialam, ze jestem w stanie zrezygnowac z wielu rzeczy, niech nawet nie robi mi tych minetek, zrezygnujmy z kajdanek jezeli ich nie lubi, ale niech on wykrzesze z siebie odrobine jakiejkolwiek pomyslowosci! dlaczego tylko ja w tym temacie mam ustepowac? Rowniez dobrze on moze sprobowac wielu rzeczy, moze akurat sie przekona.

Gość gość
Nie masz szacunku bo jesteś dla niego jak darmowa prostytutka

Gość gość
Zerwoj z nim k****a i znajdź takiego co lubi tak jak ty a ten lamus niech se znajdzie kłode i git.

Gość Allicjaa
wiec co mam robic? chociaz to stwierdzenie wydaje mi sie zbyt daleko posuniete, bo nie wiesz, jak nasz zwiazek poza seksem wygl,ada na co dzien.

Gość gość
15.55 bez komentarza .... To ja z 15:50 możesz uatrakcyjniać wasz seks, ale niech ci nie ubywa na samopoczuciu, jeśli facet nie wykaże entuzjazmu. On na pewno cię kocha, tylko nie może się przekonać do gadżetów itp.

Gość Allicjaa
juz m u zapowiedzialam, ze od dzisiaj beda kloda, bo mam juz dosyc wymyslania i probowania roznych zabaw, skoro jeu sie nic nie podoba.

Gość gość
Coś mi się wydaje, ze on z takim seksem byłby najszczęśliwszy :/

Gość Allicjaa
postaram sie nie doszukiwac problemu w sobie, bo ogolnie zaczelam juz w pewnym momencie myslec, ze moze ja jestem jakas brzydka czy cos, chociaz mam samoocene w normie i nie uwazam, abym byla brzydka kobieta. Nie raz poznawalam mezczyzn "na ulicy", bo prosili mnie o nr na koncercie, na przystanku autobusowym, nie mowiac juz o imprezach.

Gość Allicjaa
[16:00 wiec od dzis bedzie mial wlasnie seks z kloda ;)

Gość Allicjaa
wlasnie gadam z kolezanka i ona mowi mi, ze jaj byly chlopak mial tak samo. mgl nawet ubrania nie zdejmowac, jedynie rozpiac rozporek i jazda. O seksie oralnym czy jakichkolwiek pomyslach z jego strony nie bylo mowy, takze jak widac jeszcze wiecej takich dziwnych mezczyzn na tym swiecie.

Gość gość
On nie chce zrobić Ci minety, a jak Ty odmówisz zrobienia loda to jest awantura? :D Dla zasady mógłby zapomnieć o lodach. Śmietana i kajdanki to nie jest szczyt kreatywności. Raczej to oklepane i słabe. Co jest fajnego w tym, że facet cały się lepi? Co jest w tym takiego podniecającego? Twój facet to taki wiejski chłopek. Dobrze ktoś napisał, że musiał wypłynąć rynsztokiem. Zbierz resztki godności i zakończ związek bo się tylko poniżasz.

Gość Allicjaa
[16:11 to nie jest awantura z braku loda tylko z powodu takiego, ze ja znowu jego zdaniem robie jakies problemy i wydziwiam. On sam twierdzi, ze najlepiej to sie "szybko bzyknac" i tak jest najfajniej.

Gość gość
Masakra jakaś. Ja bym z takim facetem nie była w zyciu.Seks tez jest waznym aspektem zycia i nie wyobrazam sobie zeby facet nie robil mi minetki bo brzydzi sie sluzu.To dziwne facet ktory nie lubi smaku cipki i ktorego to nie podnieca jest dla mnie ograniczony. Rozumiem nie lubic roznych fetyszy, bdsm czy innych udziwnień, ale uprawiac seks z osoba ktora sie mnie brzydzi? Tragedia

Gość Allicjaa
stety, niestety ja uwazam podobnie, tym bardziej, ze moi byli partnerzy to uwielbiali. JAK kiedys czytalam na forach o takich mezczyznach to nie moglam uwierzyc, ze istnieja, dopoki sama na taiego nie trafilam. Nawet proponowalam, ze skoro sie brzydzi sluzu to moze jakis smakowy zel, aby zneutralizowac ten smak/zapach? powiedzial, ze to nic nie zmieni, bo go robienie minetek w ogole nie rajcuje i nie podnieca, takze ja juz nie ogarniam...

Gość gość
tak jak juz pisalam nie wyobrazam sobie byc z kims takim tym bardziej ze nie dochodze do orgazmu przez seks bo nie oszukujmy sie ale to wlasnie lechtaczka naturalnie odpowiada za orgazm a pochwa jest o wiele mniej ukrwiona i sluzy do wydalania okresu, zapladniania i rodzenia a nie do orgazmu chociaz znam wyjatki oczywiscie. Sa kobiety ktore twierdza ze nie potrzebuja minetek itp ale ty do nich nie nalezysz i w koncu przestanie ci wystarczac to co on ci daje bo masz inne potrzeby i szkoda by to tlumic w sobie skoro mozna kiedys trafic na kogos kto to doceni i z kim sie zgrasz

Gość gość
Nie widzisz, że koleś jest egoistą i cienkim bolkiem w łóżku?

Gość gość
Kobiety!Messi gra mecz a tej się na seks zebrało.

Gość gość
Ja jestem zboczony, tzn prawikiem jestem już 26 letnim, ale femdom, uległość, fetyszyzm to jedyny aspekt seksualny, który na mnie działa. Połączony z pissiniegiem, może nawet i scat ;) Poszukaj sobie innego, jak ci ten nie pasuje.

Gość gość
I co ten Messi ugral, 4:0 przegrali hahahaha

Gość gość
Ze mi się taka kobieta nie trafiła. Ja tam nie mam hamulcy. Oj działo by się.

Gość gość
Zazdroszczę temu chłopakowi, że ma taką dziewczynę jak autorka. Większość Polek to kłoda w łózku, a jemu trafił się skarb i tego nie docenia.

Gość Allicjaa
Nawet jak gadam z kolezankami na takie tematy, to wiekszosc mowi, ze loda nie zrobia, ze taka a taka pozycja jest zla, ze czegos tam sie wstydza, a ja nie mam jakis zahamowan, lubie eksperymenty i nowosci i zawsze mezczyznom sie to podobalo, a to jest pierwszy taki przypadek ciezki... bede dzisiaj/jutro z nim rozmawiac, bo ja sobie nie wyobrazam, aby to tak wygladalo na dluzsza mete. na jakies kompromisy trzeba pojsc. on kiedys stwierdzil, ze nie lubi robic minety, bo sie kiedys zrazil i juz tego robil nie bedzie. troche to dla mnie krzywdzace, ze zostalam oceniona przez pryzmat innej kobiety... teraz dochodze do wniosku, ze im mniej mezczyzna mial kobiet, tym lepiej :)

Gość gość
Dawaj namiar. Jadę