Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

BYDGOSZCZ DLA OPOLA JEST ZADOOPIEM DLATEGO ŻE

Polecane posty

W Opolu są 4 teatry czyli teatr im Jana Kochanowskiego w Opolu teatr lalki i aktora w Opolu teatr eko studio w Opolu i teatr jednego wiersza w Opolu i opole ma też filharmonie opolską Oraz amfiteatr opolski i opole jest bogatsze od Bydgoszczy mimo że opole jest 3 razy mniejsze od Bydgoszczy opole ma 127 tysięcy mieszkańców a Bydgoszcz ma 350 tysięcy mieszkańców i opole w przeliczeniu na mieszkańca ma więcej studentów niż Bydgoszcz więc wielkość miasta nie ma nic do rzeczy czy miasto jest dziurą czy nie

Ps co z tego że opole nie ma tramwajów i lotniska skoro opole ma blisko dwa lotniska czyli niecałą godzinę drogi (60) km ma lotnisko we Wrocławiu i autostrada A4 w pół godziny można do Wrocławia dojechać i drugie lotnisko to lotnisko w Katowicach i też autostrada A4 można dojechać...

Ps opole ma świetną komunikację miejską opole w dochodzie w przeliczeniu na mieszkańca jest bogatsze niż Bydgoszcz a nawet Wrocław opole ma elektrownie i 5 procentowe bezrobocie ps i opole ma 127 tysięcy mieszkańców i 3 kina( w tym kino Helios) a Bydgoszcz który ma 350 tysięcy mieszkańców ma 4 kina a jest 3 razy większa od Opola więc kolejny plus dla Opola :)

Gość gość
Bandziorek co tak od rana świrujesz?:D🖐️

Ps i opole ma piękny rynek ma aleje gwiazd polskiej piosenki ma mnóstwo muzeów galerii sztuki w tym galerie sztuki współczesnej ma też skansen muzeum wsi opolskiej ma też najbardziej nowoczesne multimedialne muzeum w Polsce czyli muzeum polskiej piosenki opole ma festiwal polskiej piosenki opole ma na wyspie Bolko przepiękny ogród zoologiczny i ogród zoologiczny w Opolu jest jednym z najstarszych w Polsce

Gość gość
Odnieś się do tego ps nie jestem bandziorkiem bo tak nie wyglądam!!!

Gość gość
Bandziorek odnieść się mogę do słów mądrego, a nie takiego głupiego wsioka jak ty!:D🖐️

Ps opole ma 4 teatry i 127 tysięcy mieszkańców a Bydgoszcz ma 1 teatr i 350 tysięcy mieszkańców więc wiadomo które miasto jest lepsze!!!

Nie jestem głupi i nie jestem wsiokiem jakim prawem piszesz ze jestem głupi i że jestem prostakiem skoro mnie nie znasz? Ps i naucz się matematyki i które miasto jest lepsze? 127 tysięczne opole co ma 4 teatry czy 350 tysięczna Bydgoszcz co ma tylko 1 teatr? Ps i 127 tysięczne opole co ma 3 kina czy 350 Tysięczna Bydgoszcz co ma 4 kina i co które miasto jest lepsze i które miasto jest dziurą? Zrozum głupku że wielkość miasta nie ma nic do rzeczy nie liczy się liczba mieszkańców tylko to co w mieście się znajduje głupku i co dalej twierdzisz że jestem głupi i że opole to dziura? Tu nie rozumiesz bo jesteś za głupi że wielkość miasta nie ma nic do rzeczy!!!

Gość gość
przecież ten matoł codziennie jak zdarta płyta o "dziurach" napierdziela on ma nierówno pod sufitem

Gość gość
Up