Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można dobrze wygladac po 30 i po 2 porodach?

Polecane posty

Gość gość

Jak dbacie o siebie by wygladac mlodo?

Gość gość
Można, jak ma się nianię a najlepiej babcię, ktora wychowuje dziecko. A Ty w pracy, wśród ludzi.

Gość gość
Mozna, mam takie zdyscyplinowane kolezanki, dobra figura, makijaz, paznokcie.

Gość gość
Można. Mam 36 lat, troje dzieci. Pracuję i nie wyreczam się babciami i niankami. Dbam o siebie i jestem bardzo zadowolona ze swojego wyglądu.

Gość gość
Co to znaczy " dobrze ' ? Dla mnie figura, makijaz I paznokcie , nie znacza, ze kobieta wyglada " dobrze " :) Dla kazdego znaczy to co innego. Nie mam zamiaru wygladac mlodo do grobowej deski :D

Gość gość
dziś Można. Mam 36 lat, troje dzieci. Pracuję i nie wyreczam się babciami i niankami. Dbam o siebie i jestem bardzo zadowolona ze swojego wyglądu. xxxx Ty jesteś zadowolona ze swojego wyglądu a ktoś inny może o tobie powiedzieć "ale pasztet" :P. Ale w sumie ważne że ty się dobrze czujesz.

Gość gość
15:22 Oczywiscie, a dzieci cały dzień z tobą.

Gość gość
Przeciez wieczorem można chwile poćwiczyć czy pójść pobiegać a mąż wtedy moze zostac godzinkę z dziećmi. Wieczorem gdy dzieci śpią można zrobić maseczkę i stosować kremy. To nie zajmuje tak duzo czasu. Moja szwagierka ma 37 i ma 4 dzieci. Najmłodsze ma 8 miesięcy. Ona umalowana , ladnie ubrana, ćwiczy troche w domu bo kupiła sobie orbitrek i rowerek. Maz przychodzi do domu i pomaga przy dzieciach. W sobotę bierze dzieci na basen. A jak zona chce pójść w weekend na paznokcie to umawia sie rano i mąż zostaje z dziecmi. Dzieci maja 13,8, 2,5 roku i 8 miesięcy. Można,można tylko kobiety bawią siew cierpientnice i facetowi usluguja zamiast zaangazowac go do pomocy.

Gość gość
Oczywiście, mam 36lat i trójkę dzieci, a niektórzy jak jestem sama sądzą, ze jestem na studiach :) Ja sobie sama daję tak ok. 30lat. Figury to niejedna 20latka może mi pozazdrościć. Tylko trzeba o siebie dbać!

Gość gość
Można ja mam 27 lat troje dzieci. Pracuje jako trener personalny i instruktor fitness. Wogole nie widać po mnie porodów zresztą ciążę widać to też było dopiero w 3 trymestrze. Gruba chuda ładna brzydka to kwestia gustu więc ns pewno są ludzie którym nie będę się podobać ale potrojnego maciezynstwa na pewno po mnie nie widać

Gość gość
16:39 brawo! Po 2 ciałach mam dużo lepsze ciało niż przed, bo wcześniej nie ćwiczyłam a teraz robię to pod okiem trenera 2+3x w tygodniu. O buzie, paznokcie i włosy zawsze dabalam.

Gość gość
Można, wystarczy nie żreć jak świnia. Ja nie jestem zbyt usportowiona, czasami wpadnę na fitness, ale moim zdaniem najwięcej daje dieta. Zdrowo się odzywiasz ( oczywiście bez przesady, tak naprawdę wystarczy wyrzec się słodyczy), dużo pijesz to masz zdrową skórę i szczupłą sylwetkę. Makijaż i fryzura to już zależy od Ciebie, rano każda znajdzie na to z 20 minut. A jak chcesz mieć super fit figurę to ćwicz z 3 razy w tygodniu. I wszystko się da. Jak się jest po 30-tce to chyba nie trzeba się już do grobu szykować, prawda? ;)