Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 42 lata i zostałam babcią

Polecane posty

Gość gość

Z jednej strony bardzo się cieszę, że syn został tatą, ale trochę się stresuję, bo oboje młodzi dopiero studiują, nie mają pracy, no i ja jestem aktywna zawodowo i mam w domu 8-letnią córeczkę... Nie wyglądam na babcię - obcy ludzie dają mi góra 35 lat! Sama nie wiem, jak to będzie. Jak dogadam się też z rodziną dziewczyny syna. Niby mili, ale z przeciwnej opcji politycznej. Ech.

Gość gość
A musisz z nimi o polityce gadać? Ja mam trochę propisowskich znajomych a sama tej partii nie trawię a prezesa uważam za wariata. Po prostu z tymi ludźmi nie wchodzę w ogóle na tematy polityczne, więc możemy się nadal przyjaźnić bez konfliktów. A tak w ogóle to gratulacje. Super być młodą babcią!

Gość gość
Nie wiem, udaję, że się cieszę, ale jak ostatnio "swatowa" cieszyła się z wypadku Premier Szydło, to pomyślałam - "Boże, z kim związał się mój biedny syn..."

Gość gość
Czyli rozumiem, że jest Pani milujaca porozumienie wyborca pisu? No, tak dla was ludzie myślący inaczej to powód do zmartwienia. Masakra. Gratuluję wnuka, oby zdrowo rósł.

Gość gość
Kurcze, serio? Ty jesteś za pis? A ja myślałam, że to rodzina synowej to pis. Jeśli jesteś za pis, to sobie poradzisz, bo zwolennicy tej partii mają wrodzoną agresję. Więc to raczej oni będą unikać konfrontacji z tobą.

Gość gość
To ile Twój syn ma lat?