Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgłupia

czemu jestem tak głupia?

Polecane posty

Gość gośćgłupia

Zacznę od początku. Byłam bardzo nieplanowanym dzieckiem. Dzikim, samotnym. Nikogo nie lubiłam, wolałam bawić się sama. Z tego co pamiętam, późno.zaczęłam mówić, z mamy pamięci, jak miałam 3,4 lata. Jako 6 latka nauczyłam się wiązać buty. Wszystko ogarniałam na samym końcu. Byłam bardzo nielubiana. Czas szkoły był koszmarem, jako 11 dziewczynka dostałam hirsutyzmu. Mama zamias mi pomóc wyśmiała mnie. Jak i dzieciaki, i nauczyciele. W domu na łóżku potrafiłam przesiedzieć kilka godzin gapiąc się w sufit i wyobrażając sobie, że jestem kims innym. Ledwie zdałam podstawówkę, gimnazjum było tragiczne, byłam idealnym kozłem ofiarnym. Nie mówiłam zbyt wiele, a jeśli już to używałam słów kompletnie nie pasujących do sytuacji.Potem zawodówka, którą ledwo zdałam. Stroniłam od ludzi. Miałam problem z rozumieniem. Ktoś wydawał polecenie, a ja nie wiedziałam o co chodzi. I nadal tak mam. Jestem już w 5 pracy , mam 24lata, prawdopodobnie mnie zwolnią, bo jestem zbyt powolna, rozkojarzona i nic nie rozumiem. Nie wiem co mi jest..

Gość gość
Czego dostałaś?

Gość gość
ja tez mam problem z imaginacją

Gość gość
Czytaj książki. Pomoże ci trochę. Staraj się czegoś nauczyć nowego. Mózg jest jak mięsień, wymaga ciągłego treningu.