Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie rezonans

Polecane posty

Gość gość

Gdzie w Białymstoku polecacie rezonans magnetyczny ?

Gość gość
Zalezy czy na fundusz czy prywatnie

Gość Kolska011
W Krakowie mają najtańszy rezonans w całym województwie http://www.rehabilitacje.org/ Ja rejestrowałam się przez tą stronę na rezonans kolana i szybko poszło.

Ja robiłem rezonans w CM Diagnostycznym Lux Medu na ul. Św. Barbary. Co prawda prywatnie, ale na nfz to zanim bym się doczekał, to chyba bym ducha wyzionął. A tak na badanie umówiłem się niemal od razu, wyniki online też w ciągu kilku dni i mogłam szybko rozpocząć rehabilitację.

Gość gość
Ale bzdury wypisujecie :(. Rezonans jest ważny w przypadku operacji lub starań o rentę. W pozostałych przypadkach pełni rolę pomocniczą i można na niego czekać te pół roku na NFZ. Oczywiście są przypadki wyjątkowe, ale takie szpital sam na rezonans natychmiast zawozi.

Gość ulejka
ja mam podobne odczucia, jak potrzebowałam pilnie zrobić rezonans kręgosłupa to na NFZ dostałam termin na za 4 miesiące , chyba jakiś żart, więc pozostało mi szukać prywatnie i najszybciej udało mi się własnie w Lux medzie, od ręki na następny dzień. Obsługa rewelacyjna, pełen profesjonalizm no i przede wszystkim bardzo szybko można dostać się na badania a to najważniejsze.