Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sms do kochanki

Polecane posty

Gość gość

Znów napisałem pijany do byłej kochanki smsa, aby przytuliła się do swojego męża, a on tego smsa odczytał ! zadzwonił do mnie, pózniej się spotkaliśmy i rozmawialiśmy. Wytłumaczyłem mu, że byłem pijany i że nie mamy kontaktu od pół roku, a tak na prawdę kłamałem! Bo mamy! Ona mi pisze że mnie kocha tęskni i chcę zobaczyć, ale jego nie zostawi. Jestem od Niej sporo młodszy, a myśle że ona siedzi z nim dla hajsu! A ja jak głupi kocham się w Niej, choć nie chcę to nie umiem przestać. Teraz mi zle, bo wiem, że to już pewnie definitywny koniec naszego kontaktu, bo ten sms to kolejna wpadka! Bronie jej tyłek, że to tylko ja napisałem, a nic w zamian nie mam, prócz wspomnień, smutku i tęsknoty! Musisałem gdzieś to napisać, wybaczcie!

Gość gość
Skoro to Twoja kochanka, to chyba Ty ze swoją żoną siedzisz dla hajsu.

Gość gość
Nie! Jestesmy mlodym malzenstwem i mamy dziecko, dlatego z nia siedze, ale jakby kochanka chciala, to bym odszedl od niej .

Gość gość
Łaski nie robisz s********j do kochanki żona znajdzie sobie kogoś wartościowego a dzieciak kochającego ojca zastępczego bo Ty tylko śmieciem jesteś.Sorry musiałem to napisać.

Gość gość
Zebys Ty tak dbał o swoje dziecko jak ja! co Ty wogole piszesz gosciu!

Gość gość
Turlaj dropsa daniela