Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tu Ola, mam 22 lata i nie mam koleżanek

Polecane posty

Gość gość

Koleguję się wyłącznie z chłopakami. Jakoś z nimi i starszymi ludźmi łatwo nawiązuje kontakty . Ludzie mówią mi, że jestem niegłupia, dobra, miła uczynna i wgl., jednak nie mam koleżanek, kiedyś tam miałam dobrą kumpelę, ale jakoś nasze drogi się rozeszły. No i piszę tu bo smutno mi z tego powodu.

Gość gość
Dodam jeszcze, że chciałabym mieć taką przyjaciółkę na dobre i złe. Żebym mogła jej o wszystkim powiedzieć, a ona mi. Żebyśmy czuły się ze sobą dobrze, nadawać na tych samych falach i wgl i żebyśmy mogły na siebie liczyć

Gość gość
Podaj email jutro napiszę też mam 22l

Gość gość
Jestem Jaś, mam 9 lat.

Gość gośćadamd
Tu Adam mam 35 lat i szukam dziewczyny jesteś zainteresowana ?

Gość gość
Też Ola jestem tylko mam 27 lat

Gość gość
Autorko, jestem w Twoim wieku i również koleguję się tylko z chłopakami. Mam tylko jedną wirtualną koleżankę, na którą mogę liczyć. Z dziewczynami z uczelni gadam, bo muszę. Próbowałam nie raz zakolegować się z jakąś dziewczyną, ale nie potrafię, odbieramy na zupełnie innych falach. Teraz już się nawet nie staram, po prostu kumpluję się z chłopakami.. świetnie mi się z nimi rozmawia, chociaż myślę, że to nie jest do końca prawdziwe, bo nawet jeśli część z nich nie pociąga mnie to wiem, że ja podobam się im i zazwyczaj oczekują czegoś więcej. Z kolei jeśli któryś mi się podoba to ciężko mi też tylko się z kim kolegować, jestem zazdrosna o jego "koleżanki". Najlepiej kolegować się z chłopakami, którzy nie pociągają nas i my nie pociągamy ich :) Tylko, że z nimi ciężko pogadać o sprawach uczuciowych, im zazwyczaj nie chce się rozpisywać w tych tematach tak jak dziewczynom. Miałam kiedyś 2 kolegów, z którymi mogłam o tym pogadać, ale ja im doradzałam jak mogłam, a oni mi powierzchownie, a jak znaleźli dziewczyny to ze mną zerwali kontakt.

Gość gość
koleżanko powyżej, złapiemy jakis kontakt? (autorka)

Gość gość
znajdź sobie chłopaka, to i koleżanki się znajdą... bo nie będziesz dla nich konkurencją xD

Jeśli lepiej dogadujesz się z chłopakami, to może warto przy tym zostać? A jeśli jednak chcesz znaleźć przyjaciółkę, to wyjdź z domu, zapisz się na dodatkowe zajęcia, może na jakiś kurs, gdzieś, gdzie będziesz mogła kogoś takiego spotkać :) Polecam też przeczytać to http://jaktougryzc.com/mam-strasznie-nudne-zycie/, bo myślę, że bardzo się przyda ;) Buziaki!

Jeśli lepiej dogadujesz się z chłopakami, to może warto przy tym zostać? A jeśli jednak chcesz znaleźć przyjaciółkę, to wyjdź z domu, zapisz się na dodatkowe zajęcia, może na jakiś kurs, gdzieś, gdzie będziesz mogła kogoś takiego spotkać usmiech.gif Polecam też przeczytać to http://jaktougryzc.com/mam-strasznie-nudne-zy cie/ , bo myślę, że bardzo się przyda oczko.gif Buziaki!

Gość gość
Tu dziewczyna z 21:55 Autorko, chętnie, ale jaki kontakt proponujesz?

Gość gość
dziewczyno z 21:55 kwafteryjka@interia.pl :)