Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy miał prawo sie o to obrazic i byc zazdrosny?

Polecane posty

Gość gość

potykam się z pewnym facetem, ale nie jestesmy jeszcze w zwiazku. Jednak były już pocałkunki czy trzymanie za ręce. No ale to jeszcze nie zwiazek. ostatnio poszłam ze znajomymi na piwo wieczorem, a potem miałam sie jeszcze odezwać. Napisałam mu, ze jesli nie bede bardzo zmeczona to jeszcze popiszemy i ze sie postaram Ale niestety piwo potrwało troche dłuzej niz myslalam i nie odezwałam sie w koncu. On tez sie tego wieczoru juznie odzywał. Waszym zdaniem przegielam w jakis sposob? Tzn. on moze myslec, ze kombinuje na boki?

Gość gość
up

Gość gość
prawdopodobnie uznał że skoro go olałaś to że ci nie zależy-proste

Gość gość
Pisz sobie teraz z kolegami od piwa, jaki problem :-D

Gość gość
...a on sobie będzie pisał ze swoimi koleżankami :-D

Gość gość
On musi rozumieć też, że masz swoje życie i swoich znajomych. Napisz mu po prostu, że sorry, że się już tego wieczoru nie odezwałaś, ale piwo się przedłużyło i zapytaj co u niego. Z moim też mamy prawie taką sytuacją jak Wy, może nawet trochę luźniejszą, ale jak wychodzę to jest zazdrosny, ale jak mu tłumaczę, że nie ma powodu to akceptuje to.

Gość gość
On nie pisze wprost ,ze jest zazdrosny, ale wlasnie już pisze takim chlodniejszym tonem do mnie jak wyzej i np. codziennie pisał "dobranoc kochanie, slodkich snow :*" itd., a dzisiaj odpisal mi tylko "dobranoc" . tak jakby byl zby ze wyszłam ze znajomymi, czy mi sie moze zdaje? To jest czlowiek ktory niestety malo mowi wprost

Gość gość
Wyobraź sobie odwrotną sytuację i swoje odczucia w takiej sytuacji. I masz odpowiedź.