Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co to znaczy. ..

Polecane posty

Gość gość

Poznałam faceta , trzy lata temu , odrzuciłam jego zaloty . Po czym rolę się odwrocily, to ja się zakochałam a on mnie zignorował. Teraz jestem w związku z innym chłopakiem , ale wciąż mamy kontakt , raz piszemy raz nie mimo że on o wszystkim wie czyli że jestem w związku to dalej pisze chce abym do niego przyleciala . Ogólnie często dochodzi do konfliktu przez SMS aleee mimo to many kontakt co to znaczy czy on jest zakochany?

Gość gość
To znaczy, że sama nie wiesz, czego chcesz.

Gość gość
To znaczy, ze moze cie zaliczyc jesli masz ochote.

Gość gość
Może i tak . Lecz istotne jest to dlaczego on dalej się nie poddaje . Mimo że tyle razy prosiłam nie pisz , po czym i tak pisał , ja też pisze ... i tak w kółko

Gość gość
intryguje mnie tym , że napisał w jednym z sms , że ma do ... kolan oraz jacht i helikopter....

Gość gość
Facet to nie imbecyl, a ty grasz na dwa fronty i on to wyczul.

Gość gość
faktycznie boję się trochę , ten z którym jestem jest bo jest średnio mi z nim. a tamten piszę daleko jest , zaprasza do siebie choć się boję czy tylko by mnie przelecieć... ale czuję , że on to jest facet , a nie jak ten mój leszcz

Gość gość
Leszczem jestes ty, jestes najslabszym ogniwem. Nie szanujesz partnera i szukasz kogos na boku.

Gość gość
Wyczuł? Skoro od początku związku pisałam nie pisz bo mam faceta a on dalej pomilczal i zaś napisał . Wiec to on wbija się w związek , dobrze wie że był moja słabością iii tak to wygląda