Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak Wam się podoba ten projekt domu?

Polecane posty

Witaj jak dla mnie bardzo fajny nie przekombinowany i funkcjonalny

Gość gość
fajny bez rzadnych cudacznych udziwnien

Gość gość
Też mi się podoba :) Jesteśmy również na etapie wybierania projektu, ale mamy wąską działkę i taki niestety by się nam nie zmieścił, a szkoda.

Gość gość
Też szukam domu do 100m. Ile planujecie wydać na budowę, chodzi mi o kwotę pod klucz, bez ceny działki.

Gość 3Justyna33
świetny :)

Gość gość
Kuchnia z salonem laczona to porazka

Gość gość
Mi się podoba. A co to za pomieszczanie po lewej stronie od wejścia? Spiżarnia? Pomyślała bym jeszcze o garderobie. Ale tak też jest fajnie i ta weranda jest super.

Gość gość
kurnik a poza tym moje świnie i krowy mają wiekszy

Gość gość
TU autorka. To pomieszczenie to kotłownia. Planujemy grzać gazem wiec w zasadzie będzie tam piec a resztę miejsca można zaadaptować jako takie pomieszczenie gospodarcze :) mamy swoją działkę 2000 m na której już stoi garaż i domek letniskowy tylko znajdują sie w innej części działki niż będzie stał dom wiec narazie nie będziemy tego burzyc. Garaż wiadomo ze się przyda a ten domek tez może służyć jako graciarnia ;). Planujemy się zmieścić tak w 200 tys do stanu deweloperskiego.

Gość gość
A kuchnie planujemy oddzielić od salonu drzwiami przesuwnymi tez mi się nie podoba jak jest zupełnie nieodzielona. Teraz tak mieszkamy

Gość gość
calkiem zgrabny, tylko bezsensu sa dwie lazienki z wejsciami od korytarza. jedna dla 'gosci' czy innych domownikow ok, ale druga przy sypialni powinna miec conajmniej drzwi takze do sypialni, jako tzw master bedroom z lazienka ;)

Gość gość
Na trochę plusów ale nie podoba mi sie: - wejście od razu na drzwi łazienki. Widok od wejścia powinien być atrakcyjny - kuchnia malutka i trudno będzie utrzymać porządek a widok wprost na salon. Lepszy przy tak małych kuchniach jest układ L tak ze salon jest trochę przesunięty. - potrzebujecie 3 pokoi? Jeśli nie to lepiej 2 większe, albo wygospodarować miejsca na szafy, garderoby etc im mniejszy metraż tym trudniej utrzymać graty w jako takim porzĄdku. - drogi dach- tańsze są 2 spadowe ale to przy piętrowych

Gość gość
Dla mnie idealny. Ja bym zostawiła większą łazienkę tak jak jest, a z mniejszej zrobiłabym pralnię.

Gość gość
Jest ok,przy 100 m tylko parter.w sunie funkcjonalny i ladny domek,garaz macievwiec po co kase wydawac,lepiej przeznaczyc na dom.ja bym tem dom spokojnie wybudowala.powodzenis

Gość gość
Jeśli chodzi o projekt domu, to u mnie świetnie sprawdziła się firma http://www.myfuturehouse.pl/. Jestem bardzo zadowolony z tej współpracy.

Gość gość
Mnie najbardziej podobają się projekty domów drewnianych od http://apissa.pl/. Mają naprawdę duże metraże i ciekawe rozmieszczenie pomieszczeń. Czuje się taką przestrzeń w ich domach.