Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż chce spróbować mojego mleka z piersi

Polecane posty

Gość gość

Mój małżonek zadał mi ostatnio bardzo niecodzienne i - wydaje mi się - niestosowne pytanie. Chodzi o to, że chciałby pić moje mleko - nie bezpośrednio z piersi, ale odciągnięte (mam 4-miesięczne dziecko i dużo pokarmu, który odciągam i zamrażam). Mąż od jakiegoś czasu wyrabia sobie sylwetkę na siłowni i naczytał się na amerykańskich forach typu bodybuilding, że picie kobiecego mleka sprzyja budowaniu muskulatury. Czy to jest jakaś wyssana z palca teoria? Czy powinnam mu dać to mleko czy raczej mam się niepokoić tym pytaniem? Raczej nie chodzi o fetysz.

Gość gość
wiencej białka ma pylek pszczeli lub krowie mleko niz mleko ludzkie

Gość gość
Brednie i fetysz. Jak Cie to kreci to mu daj :P

Gość gość
To jest niestosowne pytanie? Jaja sobie robisz? Dlaczego niestosowne? Niech pije jak chce. Zapytaj się, czy nie lepiej pić prosto z opakowania - jest takie z******te....

Gość gość
Naczytał się pewnie facet, że będzie jak Schwarzenegger. O nim krążą opowieści, że pompował na kobiecym mleku. A tak serio - niektórzy kulturyści podobno piją mleko z piersi. W sensie nie że bezpośrednio ze źródła :p ale takie właśnie odciągnięte.

Gość gość
Takie mleko śmierdzi

Gość gość
Nie śmierdzi przecież, co wy gadacie. Ma inny kolor, inną konsystencję niż krowie, ale nie śmierdzi. Ma mniej protein niż mleko krowie, ale za to ma hormon wzrostu i dlatego, jak ktoś buduję masę, to może używać go jako suplementu. I podobno działa, jeśli wierzyć niektórym kulturystom.

Gość gość
Ja też chcę spróbować :p

Gość gość
Jak to siara? Jak to smakuje? :)

Gość gość
"Siara" jest na początku, przez kilka pierwszych dni, potem jest już normalne mleko, jak dziecko mniejsze, to gęstsze, potem z czasem robi się rzadsze i ma konsystencję zbliżoną do zwykłego mleka.

Gość gość
Bo z piersi jest zarezerwowane dla dziecka. A poza tym autorka pisze, że w ogóle nie chodzi o podtekst seksualny, tylko o suplement przy pakowaniu na siłce. Też gdzieś mi się obiło o uszy, że Schwarzenegger pił kobiece mleko, ale to chyba legenda miejska :p