Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z mam urządzała komunijny bal parę dni przed komunią

Polecane posty

Gość gość

Wpadłyśmy z innymi mamami że urządzimy dla dzieci komunijny bal. Wynajmiemy salę, dzieci się ubiora w komunijne stronie, kolacja, tańce, itd... Nie wiecie gdzie w okolicach Krakowa znadję takie miejsce? Dzieci 63 przystępuje do komunii, wszystkie zostaną zaproszone z rodzicami.

Gość gość
Tego jeszcze nie slyszalam. :)

Gość gość
No to widocznie mało słyszałaś. Takie bale są czymś zupełnie normalnym na zachodzie. Dzieci mają czas oswoić się z ubraniami w których będą na komunii więc nie popełnią żadnego faux pa.

Gość gość
A czy musimy kopiowac wszystko z zachodu?

Gość gość
A czy o tym rozmawiamy? JAk nie to zamknij pysk i odpowiedz na moje pytanie.

Gość gość
Po wypowiedzi autorki widać, że patologiczne środowisko. ..

Gość gość
A jak upierdo(la) te kiecki przed komunia??? Do kosciola pojda w spranych lumpach?

Gość gość
coraz większe debilizmy wymyślają w związku z tą komunią :o wam już całkiem w doopach odyebuje

Gość gość
Ja p*****le bale komunijne, szopki z limuzynami, zdjęcia na fejsiku z porozkladana kasa i prezentami, żałosne kretynki

Gość gość
Myslalam, ze prowo, ale wlasciwie to juz mnie zaden objaw głupoty ludzkiej nie dziwi...

Gość gość
Mam nadzieję, że to prowo. W przeciwnym razie współczuję Twojemu dziecku, a Tobie proponuję dodatkową katechezę.

Gość gość
No cóż... Trochę słońca wyszło i już za bardzo po główce przygrzało...

Gość gość
do gosc (11:04);Zasob slownictwa rzeczywiscie masz "bogaty", zwlaszcza w wyzwiska,ale czego spodziewac sie po slownikowej patologii.Normalnie odpowiedziec nie potrafi tylko rzuca epitetami jak prymityw.

Gość gość
O ciuple... Chyba jestem zacofana jakas. Od kiedy sakrament swiety potrzebuj****lu?! To ma byc przyjecie Pana Boga do serca a nie studniowka... Ludzie obracaja ten swiat do gory d#pa! W sumie nawet nie chce mi sie wiecej pisac bo sam temat jest tak glupi, ze jezeli to nie prowo to wspolczuje...

Gość gość
Bal komunijny? Do reszty ci autorko odwaliło??? Zaraz skopiujemy jeszcze "My sweet 16 " i będą kredyty leciały,bo gówniarze będą chcieli samochody,mieszkania i drogie wycieczki... A poza tym jakie faux pas może popełnić dziecko komunijne ,bo nie bardzo rozumiem? I co ma do tego ubiór??? Może przestańcie stroić dziewczynki jak lalki do ślubu,to będzie im wygodniej. Ale nie,mamusia musi pokazać jaka córeczka jest zajebista,w tiulowej kiecce ,rozkloszowanej jak z Krakowa do Wrocławia, włosy jak na ślub, niektóe te małe dziewczynki wysyłają nawet na solarium... Bal komunijny...ja pierdolę..:/

Gość Jakie to żenujące
Długo myślałaś na tym? Co za idiotki tutaj piszą?:D

Gość Jakie to żenujące
Długo myślałaś na tym? Co za idiotki tutaj piszą?:D

Gość Fajny wątek polecam
Nie wiem po co dzieciom komunijny bal przed komunią, ale jeśli chodzi o lokal w okolicach Krakowa to masz linka do listy: http://chrzcinyikomunie.pl/miasto/krakow

Gość gość
autorka = idiotka